Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite au mai multe decese de covid-19 decat soldati cazuti in Primul Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
Statele Unite au mai multe decese de covid-19 decat soldati cazuti in Primul Razboi Mondial

Numarul deceselor de covid-19 in Statele Unite l-a depasit miercuri pe cel al soldatilor americani cazuti in Primul Razboi Mondial 1914-1918), transmite AFP. continuă pe Adevărul

SUA: Mai multi morti de COVD-19 decat soldati cazuti in Primul Razboi Monidal

Statele Unite inregistreaza cu incepere de marti mai multe decese provocate de COVID-19 decat numarul soldatilor americani cazuti in Primul Razboi Mondial.

Tara cu cele mai multe decese COVID-19 in Europa ia noi masuri de relaxare a restrictiilor. Ce a decis Guvernul Marii Britanii

Marea Britanie se pregateste de o noua etapa de relaxare a masurilor restrictive inpuse in contextul pandemiei de coronavirus, planificata pentru 4 iulie. in acest caz, se ia in considerarea reducerea.

Klaus Iohannis: Relatiile diplomatice Romania - SUA, mai puternice ca oricand. Statele Unite au dovedit ca sunt aliatul ferm de care avem nevoie

Statele Unite ale Americii au dovedit, mai ales in ultimele doua decenii, ca sunt aliatul ferm de care Romania are nevoie, a transmis presedintele Klaus Iohannis, la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice.

Statele Unite vor permite companiilor americane sa colaboreze cu Huawei pentru stabilirea standardelor pentru retelele 5G

Statele Unite isi vor modifica legislatia pentru a permite companiilor americane sa colaboreze cu grupul chinez Huawei la stabilirea standardelor pentru retelele 5G, potrivit unor persoane apropiate situatiei, citate de Reuters.

NATO cere Uniunii Europene sa coopereze cu Statele Unite impotriva ascensiunii militare a Chinei

NATO cere Uniunii Europene sa coopereze cu Statele Unite impotriva provocarii geopolitice pe care o reprezinta ascensiunea militara a Chinei, relateaza Euronews.

VIDEO Inundatii pe mai multe strazi din municipiul Buzau, dupa ploaia torentiala de luni seara

O ploaie torentiala care a durat cateva zeci de minute a provocat, luni seara, inundatii pe mai multe strazi din municipiul Buzau. Sistemul de canalizare s-a dovedit a fi ineficient din cauza precipitatiilor abundente. S-a circulat cu dificultate in mai multe cartiere din oras iar in mai multe zone de case apa a patruns in gospodarii.

Se suspenda zborurile din si spre mai multe tari afectate de COVID-19 incepand de astazi

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA a anuntat ca, in dimineata zilei de 17 iunie 2020, se dispune suspendarea zborurilor din si spre mai multe tari din cauza numarului de infectii de COVID-19.

Statele Unite au refuzat sa-i ofere azil politic lui Vlad Plahotniuc

Satele Unite ale Americii ar fi refuzat sa-i ofere azil politic fostului lider democrat Vlad Plahotniuc. Cererea sa a fost respinsa, potrivit unui proces depus in instanta federala a Statelor Unite.

Un militar american a primit 16 ani de inchisoare in Rusia. Cum reactioneaza Statele Unite

Un tribunal din Rusia l-a declarat vinovat de spionaj pe un fost puscas marin al Statelor Unite, Pau.

Noi detalii despre PlayStation 5: diferentele fata de PS4 sunt mai multe decat ai crede la prima vedere

Toate detaliile despre PlayStation 5 le vom putea afla abia cand consola va ajunge in magazine, la finele acestui an. intre timp insa, au mai scapat online cateva particularitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )