Libnet.ro
UNICEF

20:45

Statele Unite: Numerosi membri ai clanurilor mafiote din New York afiliate Cosa Nostra au fost retinuti

B1 B1,
Statele Unite: Numerosi membri ai clanurilor mafiote din New York afiliate Cosa Nostra au fost retinuti

Politia a arestat joi 46 de presupusi membri ai mai multor grupari mafiote din New York. Suspectii fac parte din clanurile Genovese, Gambino, Luchese si Bonanno, ele insele membre ale Cosa Nostra, grupare. continuă pe B1

Suspect de TERORISM, sustinator al gruparii ISIS, arestat in Statele Unite

Un suspect de terorism a fost arestat in Statele Unite, acesta fiind acuzat de oferire de sustinere materiala retelei teroriste ISIS. Potrivit unei sesizari penale desigilate de curtea judiciara din Ohio,.

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de armament al UCRAINEI

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de produse militare al Ucrainei, a anuntat Ministerul Apararii de la Kiev.

Pictorial incendiar realizat de posibila viitoare Prima Doamna din Statele Unite. Melania Trump, nud in revistele destinate barbatilor

Presa de peste Ocean a publicat un pictorial incendiar cu posibila viitoare Prima Doamna din Statele Unite. Melania Trump, ce-a de-a treia sotie a lui Donald Trump, a pozat nud alaturi de un alt model feminin,.

Guvernul roman vrea sa refaca relatiile comerciale cu Havana, urmare a imbunatatirii relatiilor diplomatice dintre Statele Unite si Cuba

Refacerea relatiilor diplomatice dintre Statele Unite si Cuba se pare ca are efecte si la Bucuresti. Guvernul roman vizeaza reconstruirea relatiilor comerciale cu Havana temandu-se ca, efect al noii.

Statele Unite lanseaza raiduri aeriene in Libia, vizand pozitii ale ISIS

Armata Statelor Unite a initiat, luni, o campanie de raiduri aeriene in Libia, vizand, la solicitarea Administratiei libiene sustinuta de ONU, pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic. Guvernul libian sustinut de Natiunile Unite a cerut Statelor Unite sa distruga pozitiile organizatiei teroriste Stat Islamic, informeaza NBC News si BBC News, citate de Mediafax.

Soc in Statele Unite: Un politist este acuzat ca a colaborat cu Statul Islamic

Un agent de politie din Washington DC a fost pus sub acuzare pentru tentativa de a oferi sustinere organizatiei teroriste Stat Islamic, informeaza CNN. in luna iulie, Nicholas Young, domiciliat in.

Militari de rang inalt din Turcia si Statele Unite vor discuta pe tema puciului esuat

Premierul Binali Yildirim si inalti responsabili militari turci aveau programate luni intalniri cu seful Statului major interarme din SUA, generalul Joe Dunford, acesta fiind primul contact la nivel.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )