Libnet.ro
UNICEF

22:30

Statele Unite pregatesc noi sanctiuni pentru a-l constrange pe Maduro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite pregatesc noi sanctiuni pentru a-l constrange pe Maduro

Statele Unite discuta direct cu sefi din armata venezueleana pe care incearca sa ii convinga sa il abandoneze pe presedintele Nicolas Maduro si pregatesc, de asemenea, noi sanctiuni menite sa il constranga pe acesta, informeaza Reuters, care citeaza un oficial de la Casa Alba. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite, in contact direct cu sefi ai Armatei venezuelene, pregatesc noi sanctiuni pentru a-l constrange pe Maduro

Statele Unite discuta direct cu sefi din armata venezueleana pe care incearca sa ii convinga sa il abandoneze pe presedintele Nicolas Maduro si pregatesc, de asemenea, noi sanctiuni menite sa il constranga pe acesta, informeaza Reuters, care citeaza un oficial de la Casa Alba.

OFICIUL REPREZENTANTULUI PENTRU COMERT AL SUA: Statele Unite vor continua abordarea unilaterala cu China

Statele Unite considera ca negocierea de noi reguli comerciale in cadrul Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) este o politica care nu va oferi rezultate pozitive, a subliniat Oficiul Reprezentantului pentru Comert al SUA USTR), institutia aflata in fruntea tutoror negocierilor comerciale ale Statelor Unite, intr-un raport anual transmis, ieri, Congresului american, scrie Reuters.

Statele Unite avertizeaza aliatii europeni sa nu foloseasca echipamente chinezesti pentru retelele 5G

Statele Unite considera Uniunea Europeana ca fiind principala lor prioritate in eforturile globale de a-si convinge aliatii sa nu cumpere echipamente Huawei pentru retelele mobile de generatie viitoare, a declarat marti un oficial al Departamentului de Stat, transmite Reuters.

NOI TESTE PENTRU SITUATII EXTREME BCE vrea sa vada cat rezista bancile fara lichiditati

Bancile din zona euro vor fi supuse unor noi teste de stres de catre Banca Centrala Europeana BCE), autoritatea de reglementare dorind sa afle cate zile pot supravietui institutiile de credit fara injectii de lichiditati, anunta ft. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )