Libnet.ro
UNICEF

12:30

Statele Unite pregatesc noi sanctiuni pentru a impiedica construirea gazoductului Nord Stream 2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite pregatesc noi sanctiuni pentru a impiedica construirea gazoductului Nord Stream 2

Statele Unite cer companiilor private si aliatilor europeni sa opreasca activitatile care ar putea ajuta la construirea gazoductului Nord Stream 2 si pregatesc sanctiuni mai extinse asupra proiectului rusesc in urmatoarele saptamani, au declarat pentru Reuters surse din cadrul administratiei Trump, care au dorit sa-si pastreze anonimatul. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite impun noi sanctiuni impotriva regimului Aleksandr Lukasenko

Administratia Donald Trump a impus sanctiuni suplimentare impotriva regimului din Belarus, vizand 40 de functionari si patru institutii, in contextul actiunilor de reprimare, informeaza publicatia The Hill.

Statele Unite impun sanctiuni in cazul unor oficiali apropiati lui Aleksandr Lukasenko

Administratia condusa de Donald Trump a impus noi sanctiuni in cazul unor oficiali ai regimului din Belarus. Opozitia din Belarus contesta rezultatul alegerilor din luna august.

Administratia SUA anunta noi sanctiuni impotriva regimului din Siria, acuzat de atrocitati

Administratia Donald Trump a anuntat, marti, noi sanctiuni impotriva regimului Bashar al-Assad, intensificand presiunile pentru oprirea razboiului civil din Siria, care dureaza de aproape un deceniu, informeaza agentia Associated Press.

Statele Unite au ajuns la peste 18 milioane de cazuri de coronavirus

Statele Unite au depasit luni pragul de 18 milioane de cazuri de coronavirus inregistrate, cu peste 319. 000 de morti de la inceputul pandemiei, potrivit universitatii americane Johns Hopkins, noteaza AFP.

SUA: Un nou plan de sustinere a economiei care urmeaza sa fie votat in Statele Unite

Congresul voteaza luni un plan de sprijin pentru gospodarii si intreprinderi in valoare de aproximativ 900 de miliarde de dolari, considerat esential pentru a face ca cea mai mare economie din lume sa fie deprimata de pandemia Covid-19 pe drumul cel bun, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )