Libnet.ro
UNICEF

07:31

Statele Unite ar putea interveni in Siria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statele Unite ar putea interveni in Siria

Pentagonul a inceput mobilizarea fortelor in apropierea Siriei, in vederea unei eventuale interventii militare in aceasta tara, sugereaza secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, citat de BBC News online. continuă pe Wall-Street Ro

NATO va interveni in Siria peste capul Rusiei- e o problema de zile!

Interventia militara a NATO in Siria a devenit una iminenta. Ruperea relatiilor SUA-RUSIA arata tocmai faptul ca Americanii considera pe acestia din urma ca principali responsabili pentru masacrul din aceasta tara.

Regimul din Iran avertizeaza Statele Unite sa nu intervina militar in Siria

Iranul, principalul aliat regional al Siriei, atribuie atacul cu arme chimice de la Damasc insurgentilor subordonati opozitiei, avertizand Statele Unite sa nu intervina militar, relateaza AFP.

Statele Unite nu pot confirma folosirea armelor chimice in Siria

Statele Unite nu sunt in masura deocamdata sa afirme cu certitudine ca in confruntarile armate din Siria s-au folosit arme chimice, dar presedintele Barack Obama o ordonat serviciilor secrete americane sa desfasoare o investigatie proprie.

Statele Unite pregatesc o interventie militara in Siria, mobilizand forte navale in Mediterana

Pentagonul a inceput mobilizarea fortelor in apropierea Siriei, in vederea unei eventuale interventii militare in aceasta tara, sugereaza secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, citat de BBC News online.

Statele Unite mobilizeaza armata in vederea unei posibile actiuni militare in Siria

Pentagonul mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie militara impotriva Siriei, a declarat ministrul american al Apararii, Chuck Hagel, conform AFP si citata de Hotnews.

Statele Unite mobilizeaza armata in vederea unei posibile actiuni militare in Siria (ministrul Apararii)

Pentagonul mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie militara impotriva Siriei, a declarat vineri ministrul american al Apararii, Chuck Hagel, conform AFP. Oficialii americani au pregatit o serie de optiuni pentru Barack Obama, in cazul in care acesta decide sa atace regimul de la Damasc, a spus Hegel.

Statele Unite isi redeschid ambasada din Yemen

Departamentul de Stat american a anuntat ca ambasada Statelor Unite din Yemen - una dintre cele 19 ambasade si consulate inchise la inceputul acestei luni din cauza unei amenintari teroriste - a fost redeschisa.

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )