Libnet.ro
UNICEF

21:15

Statele Unite raspund Iranului: denunta un santaj nuclear la adresa Europei si anunta noi sanctiuni

Adevărul Adevărul,
Statele Unite raspund Iranului: denunta un santaj nuclear la adresa Europei si anunta noi sanctiuni

Statele Unite preconizeaza sa impuna noi sanctiuni suplimentare Iranului foarte curand, a anuntat miercuri un consilier special al presedintelui de la Casa Alba insarcinat cu probleme de armament de distrugere in masa si aparare bologica, Tim Morrison, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

IQOS, de acum si in Statele Unite - care sunt perspectivele de viitor

IQOS este un dispozitiv de tip heat-not-burn care incalzeste tutunul, in loc sa il arda, la o temperatura mai joasa decat cea produsa prin aprinderea unei tigari, dezvoltat de cei de la Philip Morris International PMI). Recent, acestia au primit aprobare de comercializare si in Statele Unite din partea FDA Administratia pentru Alimente si Medicamente).

Statele Unite desfasoara forte militare noi in Orientul Mijlociu pentru a trimite un mesaj clar si inconfundabil

Statele Unite va desfasura Grupul de Lupta al Portavionului USS Abraham Lincoln, precum si o escadrila de bombardiere in Orientul Mijlociu, ca raspuns la o serie de avertismente si indicii de escaladare a.

Iranul a renuntat la o parte a Acordului Nuclear. Avertismentele Teheranului

Iranul a luat decizia de a renunta la Acordul Nuclear semnat in 2015 cu Statele Unite, Uniunea Europeana, Franta, Germania, China, Rusia si Marea Britanie, relateaza BBC. Decizia Teheranului vine la exact un an.

Iranul ameninta cu renuntarea la o parte a Acordului Nuclear. Mesajul Teheranului

Iranul ameninta cu renuntarea la Acordul Nuclear semnat in 2015 cu Statele Unite, Uniunea Europeana, Franta, Germania, China, Rusia si Marea Britanie, in situatia in care acestea nu iau masuri pentru a-i ajuta.

Violente in Gaza: Trump declara ca Statele Unite sprijina Israelul 100%

Presedintele Donald Trump a asigurat duminica Israelul de sprijinul deplin al Statelor Unite, dupa ce acesta a efectuat raiduri in Fasia Gaza in represalii pentru tirul palestinian de rachete asupra teritoriului israelian, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )