Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite scapa de un nou blocaj: Congresul a adoptat proiectul de lege privind bugetul federal. Acesta va fi promulgat de Donald Trump

B1 B1,
Statele Unite scapa de un nou blocaj: Congresul a adoptat proiectul de lege privind bugetul federal. Acesta va fi promulgat de Donald Trump

Congresul american a adoptat joi seara printr-un vot bipartizan, 300 pentru si 128 impotriva, proiectul de buget federal, dupa ce acesta fusese adoptat si de Senat. Acum acesa va merge la presedintele Donald Trump. continuă pe B1

Statele Unite vor face totul pentru a opri proiectul gazoductului Nord Stream 2 (Mike Pompeo)

Secretarul american de Stat Mike Pompeo a declarat marti seara, la Varsovia, ca Statele Unite vor face tot ce le sta in putere pentru a stopa proiectul gazoductului Nord Stream 2 care ar urma sa lege Rusia de Germania, scrie AFP.

Congresul SUA a aprobat proiectul de lege privind bugetul federal, evitnd un nou blocaj

Camera Reprezentantilor de la Washington a aprobat joi seara proiectul bipartizan de lege privind bugetul federal, cu 300 de voturi pentru si 128 impotriva, la cateva ore dupa ce proiectul a trecut de Senatul american, astfel evitand declansarea unui nou blocaj guvernamental, potrivit Mediafax.

Trump va semna bugetul democratilor pentru a evita un nou blocaj, dar va construi zidul de la frontiera cu Mexic fara aprobarea Congresului

Donald Trump, presedintele SUA, va semna proiectul de lege privind securitatea de la frontiera pentru a preveni un nou blocaj al Guvernului federal, dar va declara zidul promis pentru granita cu Mexic drept o.

Democratii si republicanii au ajuns la un acord de principiu pentru a evita un nou blocaj n SUA

Echipele de negociatori democrati si republicani au anuntat luni seara ca au ajuns la un acord de principiu privind finantarea administratiei federale si evitarea declansarii unui nou blocaj guvernamental partial, informeaza agentia The Associated Press.

FOTO VIDEO Expozitia Westminster Kennel Club, unul dintre cele mai prestigioase concursuri canine din Statele Unite

Prima expozitie a Clubului Canin Westminster a avut loc pe 8 mai 1877, fiind astfel al doilea cel mai indelungat eveniment sportiv din Statele unite, dupa Kentucky Derby, care a avut prima editie in 1875. C competitia anuala participa sute de caini din toate colturile tarii.

Statele Unite se impotmolesc in construirea cailor ferate de mare viteza

California a suspendat in aceasta saptamina un proiect de cale ferata de mare viteza, in contextul in care modalitatile moderne de transport au de-a face cu o batalie dificila in Statele Unite, inclusiv cu o multitudine de obstacole culturale, politice si economice, scrie AFP.

Mihai Gadea, imagini de senzatie din Statele Unite

Mihai Gadea a prezentat imagini de senzatie din Statele Unite, unde a fost plecat timp de doua saptamani. Realizatorul Sinteza Zilei a fost fotografiat alaturi de cei mai influenti senatori. Este vorba.

Statele Unite pregatesc o interventie militara n Venezuela, acuza Cuba

Statele Unite au mobilizat efective ale fortelor speciale in cadrul pregatirilor pentru lansarea unei interventii militare in Venezuela sub pretextul contracararii unei crize umanitare, acuza Administratia din Cuba, care este un aliat al regimului de la Caracas, scrie Mediafax.

Mitrita n-a primit viza pentru Statele Unite

Jucatorul Alexandru Mitrita nu a putut face deplasarea cu echipa New York City FC in Statele Unite din cauza vizei.

Noua numaratoare inversa tensionata in SUA in vederea evitarii unui blocaj administrativ

Negociatori republicani si democrati au ajuns la un acord - de principiu - in vederea evitarii unei noi paralizii a administratiilor in Statele Unite, insa ultraconservatorii resping deja acest compromis, iar intrebarea este daca Donald Trump va accepta o fractiune din bugetul pe care-l reclama pentru a construi un zid la frontiera cu Mexicul, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )