Libnet.ro
UNICEF

22:16

Statele Unite: Senatorul democrat Bernie Sanders si-a anuntat candidatura la prezidentialele din 2020

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite: Senatorul democrat Bernie Sanders si-a anuntat candidatura la prezidentialele din 2020

Senatorul democrat Bernie Sanders a anuntat ca va candida in 2020 la alegerile prezidentiale, dupa ce anul trecut a spus la The Late Show ca nu va candida. continuă pe Hotnews

Bernie Sanders va candida din nou la presedintia Statelor Unite

Senatorul democrat Bernie Sanders a anuntat ca va candida din nou la presedintia Statelor Unite. Acesta a mai candidat si in 2016 dar a pierdut sustinerea democratilor care au ales-o pe Hilary Clinton sa intre.

Bernie Sanders isi anunta candidatura pentru Casa Alba

Senatorul independent american Bernie Sanders si-a anuntat marti candidatura la investitura Partidului Democrat in vederea alegerilor prezidentiale din 2020 in Statele Unite, relateaza Reuters.

Bernie Sanders isi anunta candidatura Casa Alba

Senatorul independent american Bernie Sanders si-a anuntat marti candidatura la investitura Partidului Democrat in vederea alegerilor prezidentiale din 2020 in Statele Unite, relateaza Reuters.

Bernie Sanders va candida din nou la alegerile prezidentiale americane

Bernie Sanders a inregistrat un material video in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din SUA in 2020, conform a doua persoane familiare cu situatia, citate de Politico.

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni. Ce i-au dat in loc de lapte

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni dupa ce i-au inlocuit laptele praf din alimentatie cu o formula de lapte bazata pe.

Statele Unite au trimis avioane cu produse umanitare la frontiera Columbiei cu Venezuela

Statele Unite au trimis avioane care transporta produse umanitare la frontiera Columbiei cu Venezuela, afirma surse citate de BBC News si de Miami Herald, dar Administratia Nicolas Maduro sustine ca Washingtonul foloseste pretextul asistentei straine pentru o interventie militara, scrie Mediafax.

E OFICIAL: Candideaza la alegerile prezidentialele! Tocmai a fost facut anuntul

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale! Desi anuntase ca nu va intra in lupta pentru fotoliul suprem al statului, s-a razgandit. Senatorul democrat Bernie Sanders a anuntat ca va candida.

DONALD TRUMP ARE 90 DE ZILE SA DECIDA: Statele Unite ar putea impune tarife vamale pe masini

Departamentul de Comert al Statelor Unite SUA) a transmis, duminica, presedintelui american Donald Trump rezultatele unei investigatii in legatura cu pericolele la adresa securitatii nationale a SUA pe care le reprezinta importurile de autovehicule, investigatie care ar putea sta la baza cresterii tarifelor vamale la importurile de autovehicule si piese auto.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )