Libnet.ro
UNICEF

10:45

Statele Unite spera ca tensiunile din Ucraina se vor mai diminua in aceasta saptamana

B1 B1,
Statele Unite spera ca tensiunile din Ucraina se vor mai diminua in aceasta saptamana

Statele Unite si-au exprimat speranta ca progrese semnificative s-ar putea inregistra in aceasta saptamana in vederea incetarii ostilitatilor in estul Ucrainei, relateaza AFP. Washingtonul a fost. continuă pe B1

SUA si-au exprimat speranta ca tensiunile din Ucraina se vor mai diminua in aceasta saptamana

Statele Unite si-au exprimat speranta ca, dupa cateva luni de tensiuni, progrese semnificative s-ar putea inregistra in aceasta saptamana in vederea incetarii ostilitatilor in estul Ucrainei, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Statele Unite vor face zboruri de observatie in spatiul aerian al Rusiei si Belarusului

Statele Unite vor efectua zboruri de observatie in spatiul aerian al Rusiei si Belarusului, in perioada 7-11 iunie, informeaza AFP. in perioada 7 -11 iunie, in cadrul Tratatului international Cer Deschis,.

Microsoft, depastit de Google pe piata browserelor din Statele Unite

Browserele companiei Google, Chrome si Android, au depasit Internet Explorer al Microsoft si sunt acum cele mai utilizate din Statele Unite, relateaza Wall Street Journal. Un studiu realizat de Adobe arata ca.

Browserele companiei Google, Chrome si Android, au depasit Internet Explorer al Microsoft pe piata din Statele Unite

Chrome si Android, browserele companiei Google, au depasit Internet Explorer al Microsoft si sunt acum cele mai utilizate din Statele Unite, situatie care intareste pozitia Google pe piata de publicitate online, scrie cotidianul Wall Street Journal.

Companiile din Rusia vor sa tranzactioneze in yuani

Companiile din Rusia se pregatesc sa foloseasca in contractele comerciale yuanul, moneda Chinei, precum si valute ale altor state din Asia, temandu-se ca eventualele sanctiuni impuse de Statele Unite ale Americii si Uniunea Europeana le-ar putea bloca accesul la piata in dolari, scrie Financial Times.

Companii din Rusia vor sa foloseasca tranzactii in moneda Chinei, pentru a evita eventuale sanctiuni

Companiile din Rusia se pregatesc sa utilizeze in contractele comerciale yuanul, moneda Chinei, dar si monede ale altor state din Asia, in contextul temerilor ca eventuale sanctiuni impuse de Statele Unite si UE le-ar putea bloca accesul la piata in dolari, scrie Mediafax citand Financial Times.

Ungureanu: Partidele din Romania vor sa propulseze la Cotroceni un candidat slab si supus

Presedintele partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, ca partidele din Romania vor sa trimita la Cotroceni un candidat slab, supus si usor de controlat. Partidele incearca sa.

Ponta: Din partea stangii mai pot candida doar Oprescu si eu. Isarescu si Tariceanu - variante inchise

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat luni sear,a la Romania TV, ca din partea USD mai pot candida la alegerile prezidentiale el sau Sorin Oprescu, deoarece Mugur Isarescu vrea un nou mandat la Banca Nationala, iar Calin Popescu Tariceanu mai poate candida doar individual si, eventual, sa fie sustinut de PSD in turul II.

Un barbat a deschis focul intr-un liceu din Statele Unite: Un elev a murit

Un barbat inarmat a deschis focul intr-un liceu dintr-o suburbie a orasul american Portland, statul Oregon, un elev pierzandu-si viata iar mai multi fiind raniti. Conform politiei, atacatorul a intrat in.

Intensificarea terorismului in Irak, condamnata in termeni duri de Statele Unite si ONU

Organizatia terorista Stat Islamic in Irak si Levant SIIL), care detine controlul asupra provinciei irakiene Ninive si a orasului Mosul, reprezinta o amenintare pentru intreaga regiune, avertizeaza Departamentul de Stat al Statelor Unite, idee dublata de un mesaj al ONU, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )