Libnet.ro
UNICEF

07:00

Statele Unite si Uniunea Europeana nu recunosc referendumul separatist din estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Statele Unite si Uniunea Europeana nu recunosc referendumul separatist din estul Ucrainei

Statele Unite si Uniunea Europeana considera ilegale referendumurile separatiste organizate in estul Ucrainei de catre miscari separatiste proruse, astfel ca nu vor recunoaste rezultatele, informeaza. continuă pe Antena3

Uniunea Europeana nu recunoaste referendumurile din estul Ucrainei

Uniunea Europeana nu recunoaste rezultatele pretinsului referendum pentru independenta fiefurilor separatistilor prorusi de la Donetk si Lugansk, in estul Ucrainei. Pretinsele referendumuri sunt ilegale,.

Uniunea Europeana nu recunoaste pretinsele referendumuri din Ucraina

Uniunea Europeana nu recunoaste rezultatele pretinsului referendum pentru independenta fiefurilor separatistilor prorusi de la Donetk si Lugansk, in estul Ucrainei, a declarat duminica o purtatoare de cuvant a Uniunii. Pretinsele referendumuri sunt ilegale, iar noi nu le vom recunoaste rezultatele, a anuntat Maja Kocijancic, o purtatoare de cuvant a sefei diplomatiei europene Catherine Ashton.

Uniunea Europeana a decis extinderea listei cu sanctiuni ce vizeaza Rusia la alte 13 persoane si doua firme

Uniunea Europeana UE) a decis luni sa-si extinda lista cu sanctiuni tintite, in lipsa unei dezescaladari in Ucraina, a anuntat Consiliul, citat de AFP. Un numar de 13 personalitati ruse sau proruse au.

Romania in Uniunea Europeana: ce-am sperat si ce-am aflat dupa sapte ani

Pe 1 ianuarie 2007, Romania intra in Uniunea Europeana si milioane de romani visau cu ochii deschisi: calatorii, locuri de munca mai bune, bani mai multi. De Ziua Europei, la 7 ani de la acele momente, euforia initiala s-a mai cumintit. in locul tonelor de bunastare asteptate, romanii au descoperit fericirea la pipeta.

Crin Antonescu va face o vizita oficiala in Statele Unite

Liderul PNL, Crin Antonescu va face marti o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii! Seful liberalilor participa la o dezbatere la Washington cu tema in mijlocul furtunii - antisemitismul se intoarce in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )