Libnet.ro
UNICEF

14:00

Statele Unite: O veverita a fost testata pozitiv pentru ciuma bubonica

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite: O veverita a fost testata pozitiv pentru ciuma bubonica

O veverita din Colorado a fost pozitiva pentru ciuma bubonica, marcand primul caz de ciuma din acest an, potrivit unui comunicat al departamentului de sanatate publica, scrie CNN, preluata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Coronavirusul a ajuns si in Primaria Cluj-Napoca. O functionara a fost testata pozitiv cu Covid-19

O angajata a Primariei Cluj-Napoca a fost testata pozitiv cu Covid-19. Femeia este asimptomatica si probabil ca nu ar fi aflat ca este infectata daca nu si-ar fi facut testul pentru a pleca intr-un concediu peste hotare.

Un angajat al Ambasadei Romaniei la Washington a fost testat pozitiv cu COVID-19

O persoana din cadrul Ambasadei Romaniei la Washington a fost testata pozitiv cu COVID-19, fiind in stare buna. Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca,in perioada urmatoare, activitatea ambasadei va fi adaptata, pentru a se limita expunerea celorlalti membrii ai misiunii.

MAE: Doi romani aflati in Insula Evia si unul aflat in Salonic au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca, potrivit datelor comunicate de catre autoritatile locale competente Ambasadei Romaniei la Atena si Consulatului General al Romaniei la Salonic, doi romani aflati in Insula Evia si unul aflat in Salonic au fost testati pozitiv pentru COVID-19.

NBA: Russell Westbrook a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Baschetbalistul Russell Westbrook de la Houston Rockets a anuntat, luni, pe Twitter, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

BVB Debut de saptamana pozitiv pentru indici

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut un debut de saptamana in crestere, intr-un climat pozitiv pentru activele de risc in pietele internationale, pe fondul reinnoirii sperantelor privind aparitia unui vaccin pentru Covid-19, in conditiile in care Pfizer si BioNTech SE au anuntat progrese in acest sens.

Alerta in SUA dupa ce o veverita a fost depistata ca fiind purtatoare a bacteriei care cauzeaza ciuma bubonica. Boala se transmite si la om

Autoritatile sanitare din SUA sunt in alerta dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, o veverita a fost testata pozitiv cu ciuma bubonica. Animalul infectat se afla intr-un oras din Colorado, situat la.

Sefa cancelariei prefectului, testata pozitiv. Coronavirus si la PNL Olt

Dupa testul pozitiv in cazul prefectului judetului Olt, inca un caz de coronavirus a fost confirmat in urma testarii. Virusul a ajuns si la PNL Olt, secretarul general al organizatiei avand de asemenea test pozitiv.

Doua baze militare americane de pe insula Okinawa, plasate in carantina dupa ce zeci de puscasi marini au fost confirmati pozitiv

Doua baze militare din Okinawa, in sudul Japoniei, au fost plasate in carantina, in urma unei cresteri a cazurilor de covid-19, care a starnit speculatii pe aceasta insula, unde prezenta trupelor americane este foarte contestata, relateaza AFP.

Politico.eu: Statele Unite ii sustin pe protestatarii din Bulgaria, in vreme ce liderii UE tac malc

Ambasada americana de la Sofia s-a plasat luni de partea protestatarilor anticoruptie care cer demisia premierului Boiko Borisov si care s-au revarsat pe strazi pentru a cincea noapte la rand, scrie Politico. eu, preluat de Rador.

Coronavirus: Megastarul indian Amitabh Bachchan a fost testat pozitiv

Mega-starul de Bollywood, Amitabh Bachchan, in varsta de 77 de ani, s-a testat sambata pentru noul coronavirus si a fost internat intr-un spital din Bombay impreuna cu fiul ei, Abhishek, care a fost si el infectat, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )