Libnet.ro
UNICEF

18:00

Statele Unite vor distruge o parte din arsenalul chimic sirian in largul marii

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite vor distruge o parte din arsenalul chimic sirian in largul marii

Statele Unite vor distruge o parte din arsenalul chimic sirian, intre care produsele chimice cele mai periculoase, in largul marii, la bordul uneia dintre navele sale, a anuntat sambata Organizatia pentru interzicerea armelor chimice OIAC), potrivit AFP. continuă pe Hotnews

OIAC: SUA vor distruge arme chimice siriene pe mare, la bordul unei nave

Statele Unite vor distruge o parte a arsenalului chimic sirian pe mare, la bordul unei nave, confirma Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC).

Statele Unite vor avea foarte curand O FEMEIE ca presedinte, profeteste Obama

Presedintele SUA a declarat ca o femeie ii va ocupa foarte curand locul, potrivit unor fragmente dintr-un interviu care urmeaza sa fie publicat vineri seara, informeaza AFP. Exista.

OIAC confirma: Arme chimice siriene vor fi distruse pe mare.

Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) confirma ca Statele Unite vor distruge o parte a arsenalului chimic sirian pe mare, la bordul unei nave, informeaza Mediafax. Directorul OIAC a anuntat ca operatiuni de neutralizare a armelor chimice vor fi efectuate la bordul unei nave a Statelor Unite, pe mare, utilizand tehnica hidrolizei, se arata intr-un comunicat oficial al OIAC. Administratia Barack Obama a propus distrugerea unei parti a arsenalului chimic sirian la bordul unei .

Siria: Peste 1.000 de tone de arsenal chimic vor fi distruse in largul marii de o nava americana

O parte din arsenalul sirian de peste 1. 000 tone de arme chimice va fi distrusa in largul marii de o nava americana, informeaza Organizatia pentru interzicerea armelor chimice OIAC). in prezent o nava.

Dinu C. Giurescu: Romania, care face parte din UE, se cuvine sa dezvolte relatiile cu China

Profesorul Dinu C. Giurescu a vorbit, in cadrul emisiunii QA, despre investitiile Chinei in Romania si despre importanta lor. in momentul de fata, din punct de vedere economic, dar si din punct de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )