Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statiile de metrou din Capitala isi schimba denumirile in acest weekend

România Liberă România Liberă,
Statiile de metrou din Capitala isi schimba denumirile in acest weekend

Ziua Europei a fost marcata in 15 statii ale metroului bucurestean. Evenimentul Metro Europe a fost organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, impreuna cu Metrorex si 16 ambasade si institute culturale, reprezentand state membre ale Uniunii Europene. Statiile de metrou incluse in program au fost amenajate si semnalizate cu insemne ale statelor membre UE, informeaza agerpres. continuă pe România Liberă

Motivul pentru care statiile Metrorex din Capitala s-au transformat

Ziua Europei a fost marcata in 15 statii ale metroului bucurestean. Evenimentul Metro Europe a fost organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, impreuna cu Metrorex si 16 ambasade si institute culturale, reprezentand state membre ale Uniunii Europene. Statiile de metrou incluse in program au fost amenajate si semnalizate cu insemne ale statelor membre UE, informeaza agerpres.

Ziua Europei in Bucuresti. Statiile de metrou isi schimba numele

Pe 9 mai, Bucurestiului se alatura marilor orase de pe continent si sarbatoreste Ziua Europei. Statiile de metrou din Capitala vor purta numele statelor membre, in timp ce un metrou cu simbolurile europene va circula pe mai multe magistrale.

Control la o policlinica din Capitala, dupa ce o pacienta a reclamat ca i s-a refuzat consultatia fara card

O echipa de control a CASMB face verificari la un dispensar din Capitala, dupa ce o femeie a lesinat la sediul institutiei asteptand sa depuna o cerere pentru a obtine cardul de sanatate, intrucat medicul a refuzat sa o consulte pentru ca nu avea acest document, relateaza Mediafax.

FOTOGALERIE Doua blocuri de 12 etaje si unul de 5 etaje ar putea aparea pe malul Lacului Pantelimon, pe Soseaua Dobroiesti din Capitala

Doua blocuri de 12 etaje si unul de 5 etaje ar putea aparea pe malul Lacului Pantelimon, pe Soseaua Dobroiesti din Capitala, potrivit unui proiect imobiliar care a venit pentru aprobare miercuri la Comisia Tehnica de Urbanism de pe langa Primaria Capitalei. Blocurile se vor afla la o distanta de 30 metri fata de malul lacului si vor adaposti locuinte.

Partidul fostului presedinte Sarkozy isi schimba numele

Partidul de dreapta al fostului presedinte Nicolas Sarkozy isi va abandona numele actual, Uniunea pentru o Miscare Populara UMP), pentru a se numi Republicanii, a decis marti conducerea principalului partid al.

UMP isi schimba numele in Republicanii. Decizia a fost luata de conducerea partidului, dar trebuie validata de militanti

Partidul fostului presedinte Nicolas Sarkozy isi va abandona numele actual, Uniunea pentru o Miscare Populara UMP), pentru a se numi Republicanii, a decis marti conducerea principalului partid de dreapta din Hexagon, informeaza FAP si Le Figaro.

In plina campanie de destructurare a Ucrainei, Rusia isi schimba Strategia Nationala de Securitate si Doctrina de Securitate Informationala si vorbeste despre agresiunea NATO si SUA

Consiliul National de Securitate al Rusiei echivalentul CSAT) a decis sa schimbe Strategia Nationala de Securitate si Doctrina de Securitate Informationala, potrivit unei declaratii a sefului Consiliului, Nikolai Patrusev, citat de agentia TASS. Patrusev sustine ca motivul schimbarilor preconizate este aparitia unor noi amenintari militare si citeaza situatia din interiorul si din jurul Ucrainei, dar si Primavara Araba, Siria si Irak. Patrusev acuza NATO si SUA ca devin tot mai agresive fata de Rusia, in conditiile in care Rusia este tara care a incalcat tratatele internationale prin anexarea Crimeei si implicarea directa in luptele din estul Ucrainei.

Stocul de birouri din Capitala, crestere de 2% in primul trimestru

Stocul de spatii moderne de birouri din Bucuresti a ajuns la pragul de 2,2 milioane de metri patrati, la sfarsitul primului trimestru din 2015, in crestere cu 2% fata de trimestrul anterior, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Puterea BOR asupra libertatii de exprimare: Preotii unei biserici din Capitala vor sa cenzureze o pictura murala din motive religioase (FOTO)

Preotii de la Biserica Sfantul Gheorghe, deranjati de un graffiti aparut pe o cladire din Bucuresti, s-au plans mai marilor Bisericii Ortodoxe Romane ca pictura este tulburatoare si neortodoxa. Pictura ce-l.

Medicii din Olanda isi monitorizeaza pacientii prin intermediul unei aplicatii creata de IT-istii clujeni

Medicii din Olanda monitorizeaza pacientii prin intermediul unei retele de socializare medicala, creata de o echipa de IT-isti din Cluj-Napoca. Aplicatia a strans deja 5. 000 de utilizatori. Aplicatia, botezata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )