Libnet.ro
UNICEF

15:30

Statistica rusinoasa pentru Real Madrid in campionat

Online Sport Online Sport,
Statistica rusinoasa pentru Real Madrid in campionat

Calificata pentru al treilea an in finala Ligii Campionilor, Real Madrid nu se poate lauda cu rezultate prea bune in La Liga, dupa ce a fost invinsa miercuri seara de Sevilla, cu 3-2. continuă pe Online Sport

VIDEO Barcelona, recital de goluri pe Camp Nou (5-1 cu Villarreal); Real Madrid, nvinsa de Sevilla (scor 3-2) - Sergios Ramos, nger si demon pentru galactici

Barcelona si Real Madrid au disputat miercuri seara meciurile restante din etapa a XXXIV-a a campionatului Spaniei. Daca gruparea de pe Camp Nou a facut spectacol cu Villarreal scor 5-1), Real Madrid a fost aproape de o umilinta la Sevilla. Condusa la un moment dat cu 3-0, echipa lui Zinedine Zidane a revenit pe final, a punctat de doua ori si a evitat infrangerea la scor de neprezentare.

Neymar, la Real Madrid din sezonul viitor: detaliile unei tranzactii fabuloase

Paris Saint Germain a castigat pentru al patrulea an consecutiv Cupa Frantei, dupa o confruntare de tip David si Goliat. La meci a asistat si Neymar, despre care presa spaniola scrie ca va juca la Real Madrid in sezonul urmator.

VIDEO Nervi, erori de arbitraj, un eliminat, spectacol n tribune: Barcelona - Real Madrid 2-2

Nu avea cum sa fie liniste intr-un El Clasico nici macar atunci cand singura miza pusa in joc era doar orgoliul. Barcelona vs Real Madrid a avut patru goluri 2-2), erori parca prea multe de arbitraj, o eliminare inca din prima repriza catalanii au jucat in inferioritate) si o coregrafie spectaculoasa in tribunele de pe Camp Nou. in plus, a fost ultima batalie dusa de Andres Iniesta impotriva rivalilor blancos.

VIDEO El Clasico exploziv: Arbitrul a facut praf Barcelona - Real Madrid! Noua cartonase, dar si patru goluri splendide

Multi au asteptat sa vada o confruntare mai linistita decat de obicei, in conditiile in care lupta pentru titlu s-a transat de mult in Spania. N-a fost insa deloc asa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )