Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statistici dramatice in Italia! Bilantul victimelor din cauza inundatiilor

Antena3 Antena3,
Statistici dramatice in Italia! Bilantul victimelor din cauza inundatiilor

Ce putin 12 persoane au murit din cauza vremii severe in Sicilia, numarul victimelor in intreaga tara ajungand la 29 de persoane, au anuntat, duminica, oficialii, citati de Reuters si AFP. Alunecarile de. continuă pe Antena3

UE a inceput procedura de sanctionare a Romaniei din cauza POLUARII. Primaria Capitalei a luat masuri concrete pentru imbunatatirea calitatii aerului

Romania risca amenzi de pana la 400 de mii de euro pe zi din cauza gradului mare de poluare din Capitala. Iar aceste penalizari ar putea fi platite de bucuresteni. Tara noastra a fost chemata deja la Curtea de.

Probleme grave la Toyota. 1,6 milioane de masini au fost rechemate la service, din cauza neregulilor la airbaguri

Toyota va rechema la service 1,6 milioane de automobile din intreaga lume, din cauza unor probleme descoperite la airbag, informeaza Agerpres. Aceasta este o noua lovitura pentru marca japoneza, dupa ce a.

Atac ARMAT intr-un club! Mai multe persoane, impuscate. Bilantul VICTIMELOR

O confruntare cu arme de foc a avut loc intr-un club de motociclisti din Goteborg, oras in sud-vestul Suediei, douasprezece persoane fiind arestate. Politia ancheteaza cele 12 persoane in legatura cu divers.

Atac armat in centrul Londrei! Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un atac arma alba a avut loc, vineri, in sediul Sony din centrul Londrei. in urma atacului, doua persoane au fost ranite si transportate de urgenta la spital. Motivul atacului este necunoscut, insa.

Cum a fost tnarul cu arsuri pe 75% din corp la un pas sa nu poata fi transferat n Belgia din cauza unor functionari care refuzau sa faca o plata: Sorina Pintea plngea pe coridor la Guvern ca n-a dormit toata noaptea din cauza birocratiei si a functionari

Tanarul care are arsuri pe 75% din suprafata corpului dupa explozia de la Piatra Neamt si urmeaza sa fie transferat in aceasta seara la o clinica din Belgia specializata in ingrijirea marilor arsi a fost la un pas sa rateze transferul, din cauza ca cativa functionari de la Casa de Asigurari de Sanatate si de la Casa de Pensii au refuzat sa faca o plata catre spitalul din Belgia, a povestit, pentru HotNews. ro, deputatul PNL Pavel Popescu, care s-a implicat in transferul pacientului, asa cum a facut si acum 3 ani pentru o parte dintre ranitii din clubul Colectiv. Functionarii respectivi nu au facut plata nici macar dupa interventia ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, si a premierului Viorica Dancila. Doamna Dancila i-a dat mana libera doamnei ministru Pintea, care plangea, pe coridor, ca n-a dormit toata noaptea din cauza birocratiei si a functionarilor din Romania, a povestit Pavel Popescu.

Cum a fost tnarul cu arsuri pe 75% din corp la un pas sa nu poata fi transferat n Belgia din cauza unor functionari care refuzau sa faca o plata: Sorina Pintea plngea ca n-a dormit toata noaptea din cauza birocratiei si a functionarilor din Romnia

Tanarul care are arsuri pe 75% din suprafata corpului dupa explozia de la Piatra Neamt si urmeaza sa fie transferat in aceasta seara la o clinica din Belgia specializata in ingrijirea marilor arsi a fost la un pas sa rateze transferul, din cauza ca cativa functionari de la Casa de Asigurari de Sanatate si de la Casa de Pensii au refuzat sa faca o plata catre spitalul din Belgia, a povestit, pentru HotNews. ro, deputatul PNL Pavel Popescu, care s-a implicat in transferul pacientului, asa cum a facut si acum 3 ani pentru o parte dintre ranitii din clubul Colectiv. Functionarii respectivi nu au facut plata nici macar dupa interventia ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, si a premierului Viorica Dancila.

SUA pune capat beneficiilor comerciale pentru Mauritania din cauza practicilor de munca fortata

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa puna capat avantajelor comerciale pentru Mauritania din 1 ianuarie, pentru ca aceasta tara nu a facut progrese suficiente in ceea ce priveste incetarea practicilor de munca fortata, a declarat vineri biroul Reprezentantilor Comerciali din SUA USTR) conform Reuters.

China: 15 morti din cauza unui conflict dintre o pasagera si un sofer de autobuz / VIDEO Momentul n care vehiculul plonjeaza n rul Yangtze

Cearta dintre un sofer de autobuz si o pasagera a dus la caderea vehiculului de pe un pod din sud-vestul Chinei, noteaza CBS News. Se presupune ca toti cei 15 oameni aflati la cel moment in autobuz au murit.

Incendiu puternic in Botosani izbucnit din cauza unei lumanari aprinse

Un incendiu urias a izbucnit joi in Botosani. Focul a distrus a izbucnit intr-o bucatarie de vara, unde se afla si o butelie gata sa explodeze din clipa in clipa. Pompierii au intervenit la timp si .

O femeie a ramas paralizata, din cauza unui obicei banal pe care il au multi romani

O femeie din China nu a mai reusit sa-si foloseasca degetele de la mana dreapta, dupa ce s-a jucat o saptamana intreaga pe telefon. Femeia lasa smartphone-ul din mana doar cand se culca. Dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )