Libnet.ro
UNICEF

11:45

Statiunea din Romania care face furori printre turisti: E mai frumos ca-n Croatia

Antena3 Antena3,
Statiunea din Romania care face furori printre turisti: E mai frumos ca-n Croatia

Desi multi ani a fost pereceputa drept o statiune pentru pensionari, Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresion. continuă pe Antena3

Singurul festival de muzica electronica din Romania care are loc pe o insula. Cine sunt cei peste 40 de artisti care se vor desfasura in mijlocul Dunarii

O insula situata pe Dunare la granita dintre Romania si Bulgaria, in apropierea punctului de trecere cu bacul intre Calarasi si Silistra, se transforma in cel mai fierbinte punct al distractiei din Romania. La sfarsitul lunii iulie are loc acolo cea de-a sasea editie a 3 Smoked Olives Island, singurul festival de muzica electronica din tara care are loc pe o insula.

Voi cu Voicu. Satul din Romania in care s-a aratat Fecioara Maria

Aparitiile Fecioarei Maria, numite si marianice, sunt intamplari descrise ca iviri de factura supranaturala ale Fecioarei Maria care se arata unei persoane sau mai multora, o singura data sau de mai multe ori.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,.

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa. E ca-n Vestul Salbatic

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa este Berbesti, judetul Valcea. Bataile si scandalurile sunt la ordinea zilei iar politistii sunt pur si simplu depasiti de situatie.

Cetatenii turci din Romania, asteptati la vot

Cetatenii turci din Romania voteaza, astazi si maine, la ambasada Turciei din Bucuresti si la Consulatul din Constanta, la alegerile prezidentiale si parlamentare, iar ambasadorul turc Osman Koray Ertas a subliniat faptul ca sunt primele alegeri dupa referendumul din 2017.

Soferita drogata din Targoviste, care a omorat un pieton ce traversa regulamentar, a fost lasata in libertate

Soferita drogata din Targoviste, care a omorat un pieton ce traversa regulamentar, a fost lasata in libertate. Instanta a decis ca tanara de 20 de ani sa fie pusa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Google Chrome face curatenie printre extensii, ca sa fii mai relaxat online

Google Chrome vine la pachet cu un volum semnificativ de flexibilitate derivat din suportul pentru extensii. Problema este ca nu toate add-on-urile disponibile iti vor binele, mai ales cele din afara Chrome WebStore. Google Chrome este cel mai popular browser de pe mapamond deja de cativa ani. Nu este perfect, dar cei de la Google [].

Basescu, atac la adresa Guvernului: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al Presedintelui este inacceptabila. Daca Dancila devine maine ministrul Justitiei?

Traian Basescu a sustinut sambata, la Congresul extraordinar al formatiunii, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al.

Cantaretul Mihai Constantinescu a murit! ADEVARUL despre STIREA falsa care face inconjurul Romaniei

O stire falsa care il dadea mort pe indragitul cantaret Mihai Cosntantinescu a isterizat internetul! Mihai Constantinescu a murit este fake news-ul care a creat panica pe retelele sociale. Cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )