Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statuia controversata din Slobozia a lui Mihai Viteazul, care il infatisa pe domnitor prea gras, a fost daramata la mai putin de 3 ani de la inaugurare

Hotnews Hotnews,
 Statuia controversata din Slobozia a lui Mihai Viteazul, care il infatisa pe domnitor prea gras, a fost daramata la mai putin de 3 ani de la inaugurare

Statuia din Slobozia a lui Mihai Viteazul, care a starnit controverse la inaugurarea de acum mai putin de 3 ani, din cauza ca il infatisa pe domnitor prea gras, a fost daramata, anunta publicatia locala Ziarulstirea. ro. Statuia a costat 150. 000 de lei, avea 4 metri inaltime si a fost inaugurata pe 1 decembrie 2014 in piata din centrul orasului, ea fiind realizata de un artist local, Vasile Aionesei. Banii pentru statuie au fost obtinuti din sponsorizari. continuă pe Hotnews

Mihai Viteazul cel Bondoc a fost rapus la Slobozia dupa aproape trei ani de lupte. Ce decizie radicala au luat sefii primariei in privinta statuii hidoase

Confruntati cu criticile acide ale locuitorilor orasului, edilii din Slobozia au luat o hotarare radicala in privinta statuii voievodului Mihai Viteazul, care a fost dezvelita in centrul orasului pe 1 decembrie 2014.

Mihai Viteazul cel gras de la Slobozia, jos de pe soclu: Controversata statuie, daramata la nici trei ani de la inaugurare(VIDEO)

Autoritatile din Slobozia au luat masuri in privinta controversatei statui a domnitorului Mihai Viteazul, aflata in centrul orasului. La trei ani de la inaugurare, monumentul a fost.

Steagul Ungariei, urcat oficial langa statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia (FOTO)

Restaurarea unui monument din Alba Iulia creaza controverse in spatiul public. Langa statuia lui Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina, la ultimul monument steluta cu brate rasucite .

VIDEO Sex oral in centrul orasului Oradea. Imagini stupefiante cu doi tineri cocotati pe statuia lui Mihai Viteazul

Doi tineri au fost filmati facand sex oral pe soclul statuii lui Mihai Viteazul din Piata Unirii din Oradea. Imaginile scandaloase au fost postate pe internet, iar Politia Oradea a inceput o ancheta.

VIDEO Barbatul filmat facand sex oral pe soclul statuii lui Mihai Viteazul: Asa ma caracterizati, zici ca is de la ISIS

Tinerii filmati in timp ce faceau sex pe soclul statuii lui Mihai Viteazul in Piata Unirii din Oradea s-au dus de buna voie la Politie. Deranjat ca a ajuns vedeta peste noapte, Stefan Sebastian Covasdan a postat un mesaj pe Facebook in care foloseste un limbaj vulgar.

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, care sustinuse ca ea si-a dat demisia dupa citarea la DNA: Nici vorba!

Rovana Plumb l-a contrazis vineri seara pe premierul Mihai Tudose, care spusese joi ca minsistrul fondurilor europene, impreuna cu vicepremierul Sevil Shhaideh au venit sa-si dea demisia imediat dupa ce au fost chemate la Directia Nationala Anticoruptie.

Mihai Viteazul domnea la 1342? Chiulul alesilor locali de la orele de istorie naste perle memorabile (FOTO)

Savantii istorici de la Primaria din Floresti Cluj au gafat intr-un mod memorabil. Preluand necritic informatiile despre Biserica romano-catolica din localitate, autoritatile locale anunta ritos.

Conducerea unui mall din Capitala amendeaza toti soferii care parcheaza neregulamentar

Regulile sunt reguli si trebuie respectate indiferent de locul in care te afli. Pe asta se bazeaza si cei de la Afi Cotroceni, care s-au apucat sa blocheze toate masinile parcate neregulamentar in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )