Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statuia Imparatului Traian a fost luata din fata Muzeului National de Istorie a Romaniei pentru lucrari de restaurare

Hotnews Hotnews,
 Statuia Imparatului Traian a fost luata din fata Muzeului National de Istorie a Romaniei pentru lucrari de restaurare

Statuia Imparatului Traiana fost luata din fata Muzeului National de Istorie a Romaniei pentru lucrari de restaurare, anunta Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa. Monumentul are probleme la structura de rezistenta, potrivit sursei citate. Dupa finalizarea lucrarilor de conservare, statuia se va intoarce la locul ei. continuă pe Hotnews

Statuia Imparatului Traian va fi luata din fata Muzeului National de Istorie a Romaniei pentru lucrari de restaurare

Statuia Imparatului Traian va fi luata din fata Muzeului National de Istorie a Romaniei pentru lucrari de restaurare, anunta Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa. Monumentul are probleme la structura de rezistenta, potrivit sursei citate. Dupa finalizarea lucrarilor de conservare, statuia se va intoarce la locul ei.

Statuia imparatului Traian si a lupoaicei a disparut din fata Muzeului de Istorie

Statuia imparatului Traian, avand in brate o lupoaica, a disparut din fata Muzeului National de Istorie a Romaniei.

O eleva din Husi a fost luata cu ambulanta din clasa, dupa ce i s-a facut rau. Analizele facute la spital i-au lasat masca pe medici

Au fost clipe tensionate intr-un liceu din Husi. O eleva a fost luata cu ambulanta din clasa si dusa la spital. intr-o pauza, adolescenta ar fi tras dintr-o tigara cu etnobotanice si i s-a facut.

Tufe PSD-iste: Social-democratii si-au marcat spatiul verde din fata sediului de partid (FOTO)

Scandal la deschiderea unui cabinet PSD in oraselul Stei din judetul Bihor. Militantii partidului condus de Liviu Dragnea si-au marcat teritoriul din fata sediului prin plantarea unor mici tufe astfel.

Incendii uriase in California. Zece persoane au murit, peste 100 sunt ranite, un spital a fost evacuat din calea flacarilor

Mai multe zone din regiunea viticola a statului California sunt afectate de incendii care se extind cu repeziciune, cel putin 10 persoane pierzandu-si viata, iar alte 100 fiind grav ranite.

Ocupatia lui Cristian Pomohaci, dupa ce a fost exclus din Biserica. Ce face acum fostul preot - FOTO

Dupa excluderea din Biserica, fostul preot Cristian Pomohaci are mai mult timp liber. in afara concertelor pe care le are, Cristian Pomohaci petrece timp cu oile sale. Fostul preot a facut o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )