Libnet.ro
UNICEF

14:30

Statul cheltuie mai mult decat incaseaza. Deficitul bugetar a continuat sa se adanceasca

Antena3 Antena3,
Statul cheltuie mai mult decat incaseaza. Deficitul bugetar a continuat sa se adanceasca

Statul cheltuie mai mult decat incaseaza. Deficitul a crescut cu 1,4 miliarde de lei in august si a ajuns la 6,5 miliarde de lei, scrie Jurnalul National. Sunt luate drept reper cifrele de la. continuă pe Antena3

Ciolos: Meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!, subliniind acest lucru dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca ancheta DNA in dosarul Belina ar fi un atac violent la adresa Guvernului si a PSD.

Dacian Ciolos: Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris duminica seara, pe pagina sa de Facebook, mesajul Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!.

Gabriel Sicoe, ACAROM: Masinile second-hand inmatriculate intr-o singura luna din 2017 polueaza mai mult decat toate masinile noi inmatriculate in ultimii doi ani

In august varsta medie a masinilor SH inmatriculate in tara a fost de 12 ani, iar parcul auto national va trece de 6 milioane de vehicule in acest an din cauza numarului extrem de mare de masini second-hand ce au intrat in tara dupa eliminarea timbrului de mediu, a spus Gabriel Sicoe, presedintele ACAROM, la conferinta de presa a PwC. Asociatia Constructorilor de Automobile propune un nou timbru de mediu numit Contributie de Mediu pentru Autovehicule CMA). ACAROM ar vrea ca ITP sa fie obligatoriu la un an pentru masinile mai vechi de 8 ani si pentru cele cu peste 100. 000 km, dar si bugete mai mari pentru Rabla si Rabla Plus.

Executia bugetara, tot mai alarmanta. La opt luni, avem deficit bugetar mai mult decat dublu, 14 miliarde de lei s-au dus in plus doar la pensii si salarii

Executia bugetului general consolidat pe primele opt luni ale anului 2017 s-a incheiat cu un deficit de 6,5 miliarde lei, respectiv 0,78% din PIB, raportat la deficitul de 3,1 miliarde lei, respectiv 0,41% din PIB, consemnat in perioada similara din 2016, potrivit datelor pubicate aseara de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Ce i-a facut un caine stapanei sale care l-a uitat in masina mai mult decat trebuia. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Un caine din rasa Airedale Terrier, care a fost lasat de stapana lui in masina, s-a razbunat intr-un mod incredibil pe stapana lui. Patrupedul a trecut de pe bancheta din spate pe.

Dragnea, despre split TVA doar pentru firmele de stat: E mai rea decat TVA split general / Despre Eugen Teodorovici: Probabil functia il tulbura foarte mult

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca decizia Comisiei de Buget a Senatului ca plata defalcata a TVA sa fie obligatorie de anul viitor doar pentru companiile de stat si firmele aflate in relatii contractuale cu statul este mai rea decat introducerea masurii pentru toate companiile.

Dragnea, despre split TVA doar pentru firmele de stat: E mai rea decat TVA split general

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca decizia Comisiei de Buget a Senatului ca plata defalcata a TVA sa fie obligatorie de anul viitor doar pentru companiile de stat si firmele aflate in relatii contractuale cu statul este mai rea decat introducerea masurii pentru toate companiile.

Ciolos: Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris, duminica seara, pe Facebook, ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!, reactia sa venind dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca ancheta DNA in dosarul Belina reprezinta un atac violent la adresa Guvernului.

Dupa opt luni ale anului, deficitul bugetar este dublu fata de anul trecut, cheltuielile sociale cresc accelerat, iar veniturile din TVA scad

Datele Ministerului Finantelor Publice MFP) confirma dezastrul din buget. La opt luni, veniturile totale continua sa creasca mai incat decat cheltuielile, incasarile din TVA si accize raman mai mici fata de aceeasi perioada a anului trecut, in ciuda.

Deficitul bugetar s-a adancit la 6,5 miliarde lei, dupa primele opt luni, dublu fata de anul trecut

Deficitul bugetar s-a adancit in primele opt luni ale acestui an la 6,5 miliarde lei respectiv 0,78% din PIB, fata de deficitul de 3,1 miliarde lei, respectiv 0,41% din PIB, inregistrat la aceeasi perioada a anului 2016, au anuntat Finantele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )