Libnet.ro
UNICEF

13:30

Statul nu da inapoi de la privatizarea CFR Marfa. Termenul de plata ramane 14 octombrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statul nu da inapoi de la privatizarea CFR Marfa. Termenul de plata ramane 14 octombrie

Termenul limita de plata de catre cumparator a sumei de 170 milioane euro pentru preluarea a 51% din actiunile CFR Marfa ramane 14 octombrie, data dupa care Ministerul Transporturilor va anunta cum va fi finalizata procedura de privatizare, a declarat. continuă pe Wall-Street Ro

Privatizarea CFR Marfa a fost amanata. Pana la ce data poate avea loc tranzactia catre GFR

Termenul pentru privatizarea CFR Marfa, scadent la jumatatea acestei luni, va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor, scrie Mediafax .

Gruia Stoica: Privatizarea CFR Marfa se va termina tipic romanesc

Privatizarea CFR Marfa se va termina intr-un mod tipic romanesc, anticipeaza omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR) - compania desemnata castigatoare in cadrul licitatiei pentru vanzarea pachetului de 51% din actiunile operatorului nostru feroviar de marfa.

Privatizarea CFR Marfa nu trebuie sa depaseasca data de 15 octombrie

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a confirmat astazi, la intoarcerea de la Luxemburg, ca banii pentru privatizarea CFR Marfa trebuie sa fie livrati de omul de afaceri Gruia Stoica pana luni, 14 octombrie, adica in termen de 60 de zile de la desemnarea castigatorului licitatiei.

Ministrul Transporturilor, despre privatizarea CFR Marfa: Este prevazut un termen de 60 de zile fara posibilitate de prelungire

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, le-a cerut vineri ziaristilor care o intrebau ce se intampla cu privatizarea CFR Marfa sa astepte pana luni, 14 octombrie, cand Gruia Stoica ar trebui sa plateasca 170 milioane euro pentru 51% din actiunile companiei, precizand ca atunci va fi anuntata si decizia statului.

Privatizarea CFR Marfa intra in prelungiri

Guvernul a decis sa prelungeasca termenul pentru privatizarea companiei feroviare CFR Marfa pana la mijlocul lunii decembrie, potrivit unei Hotarari de Guvern publicata pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Guvernul nu amana privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) trebuie sa achite pana luni inca 170 milioane euro pentru 51% din actiunile CFR Marfa, deoarece termenul de finalizare a privatizarii nu a fost prelungit de Guvern in sedinta de astazi.

Privatizarea CFR Marfa. Grup Feroviar Roman, obligat sa plateasca 170 de milioane de euro pana luni

Termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa nu a fost prelungit de Guvern in sedinta de miercuri. in lipsa unei alte decizii, Grup Feroviar Roman va fi obligat sa achite cel tarziu luni inca 170.

Privatizarea CFR Marfa, amanata pana la 20 decembrie

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, scadent la jumatatea lunii octombrie, va fi amanat de la 15 octombrie la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul.

Privatizarea CFR Marfa, amanata pana la 20 decembrie.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, elaborat de Ministerul Transporturilor. Initial se stabilise ca scadenta acestui termen sa fie la jumatatea acestei luni, informeaza Mediafax. Proiectul prevede modificarea alineatului 2 al punctului 9 din anexa la HG 526/2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare-cumparare de actiuni dintre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar .

Basescu: Privatizarea CFR Marfa va face obiectul unei anchete.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca aminarea platii la CFR Marfa este nejustificata. Seful statului a mai afirmat ca orice om care priveste la modul in care se desfasoara procesul de privatizare a CFR Marfa poate considera ca mai devreme sau mai tarziu acesta va face obiectul unei anchete. Baieti, daca o sa va ia DNA - n. r. ), o va face pe ce ati facut pana acum in procesul de privatizare a CFR Marfa, a continuat Traian Basescu. Presedintele a respins astfel acuzatiile potrivit .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )