Libnet.ro
UNICEF

14:31

Statul Islamic, acuzat de doua noi atacuri cu armament chimic in Irak

B1 B1,
Statul Islamic, acuzat de doua noi atacuri cu armament chimic in Irak

Oficiali kurzi acuza gruparea terorista Statul Islamic ca a comis doua noi atacuri cu armament chimic in Irak, conform rezultatelor de la laborator. Luptatorii kurzi au avansat in regiunea Kirkuk, si, sustinuti. continuă pe B1

Statul Islamic a comis doua noi atacuri cu armament chimic, acuza kurzii din Irak

Oficiali kurzi au acuzat gruparea terorista Statul Islamic ca a comis doua noi atacuri cu armament chimic in Irak, unde militarii au suspendat, luni, ofensiva de la Tikrit, relateaza Euronews, conform Mediafax.

Gruparea terorista Stat Islamic a comis doua noi atacuri cu armament chimic in Irak

Oficiali kurzi au acuzat gruparea terorista Statul Islamic ca a comis doua noi atacuri cu armament chimic in Irak, relateaza Euronews. Autoritatile au prezentat inregistrari video dramatice in care sunt surprins.

Anuntul socant facut de kurzii din Irak despre Statul Islamic

Guvernul kurd din Irak a anuntat sambata seara ca detine probe, analizate de catre un laborator independent, care confirma ca gruparea Statul Islamic SI) a folosit armament chimic impotriva luptatorilor peshmerga, relateaza AP.

Statul Islamic a decapitat patru barbati care recrutau combatanti voluntari antijihadisti

Gruparea jihadista Statul Islamic a anuntat decapitarea a patru barbati care recrutau voluntari pentru a lupta alaturi de fortele guvernamentale in provincia irakiana Salaheddin. Jihadistii au publicat marti pe.

Povestea unui fost jihadist care a decis sa fuga din Statul Islamic: Executiile sunt un rit de initiere/ I-am parasit pentru ca imi era frica si eram profund ingrijorat de aceasta situatie oribila

Hamza este un barbat in varsta de 33 de ani din Fallujah si a devenit luptator al Statului Islamic in urma cu un an de zile, dupa ce a fost atras de sentimentele religioase asemanatoare. Cu toate acestea, acum doua luni, jihadistul a fugit pentru ca i se ceruse sa ajute la executarea unor persoane pe care le cunostea si pentru ca fusese ingrozit de violurile la care erau supuse femeile din comunitatea Yazidi. Intr-un interviu pentru The Independent, Hamza relateaza motivele pentru care s-a alaturat Statului Islamic, experienta sa ca membru al gruparii jihadiste si cum a luat decizia de a pleca.

Miscarea pe care se pregatesc sa o faca teroristii din Statul Islamic. ONU este in alerta

Gruparea Stat Islamic SI) ar putea sa-i unifice pe rebelii afgani, a avertizat luni ONU, aratandu-se ingrijorata de prezenta acestei organizatii extremiste sunnite in Afganistan, relateaza Reuters. Misiunea.

ştiri de la B1

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )