Libnet.ro
UNICEF

19:15

Statul Islamic il ameninta cu decapitarea pe presedintele american Barack Obama

B1 B1,
Statul Islamic il ameninta cu decapitarea pe presedintele american Barack Obama

Presedintele american Barack Obama a foat amenintat cu decapitarea de catre gruparea jihadista Stat Islamic, intr-o noua inregistrare video, relateaza Fox News. in inregistrare, gruparea terorista ameninta. continuă pe B1

Jihadistii din Statul Islamic ameninta sa il decapiteze pe Obama in Casa Alba

Un luptator al Statului Islamic il ameninta pe presedintele SUA, Barack Obama,intr-o inregistrare video, ca il va decapita in Casa Alba si ca va transforma America intr-o provincie musulmana.

Statul Islamic ameninta din nou ca va ucide pilotul iordanian tinut ostatic

Gruparea Statul Islamic SI) a amenintat din nou, joi, ca-l va ucide pilotul iordanian pe care-l tine ostatic, cerand eliberarea unei jihadiste irakiene, intr-un mesaj audio citit de catre ostaticul japonez Kenji.

Statul Islamic ameninta cu uciderea ostaticului japonez si a unui pilot iordanian in 24 de ore

Gruparea Statul Islamic a amenintat ca va executa, in 24 de ore, un ostatic japonez si un pilot iordanian daca autoritatile din Amman nu elibereaza o jihadista irakiana aflata in detentie si condamnata la moarte, potrivit unei inregistrari video difuzate marti pe site-urile jihadiste, scrie AFP.

Statul Islamic il ameninta pe Obama: iti vom taia capul in Casa Alba si vom transforma America intr-o provincie musulmana

Gruparea Statul Islamic a mai facut o amenintare cat se poate de serioasa. Membrii retelei teroriste au publicat un film in care ameninta sa-l decapiteze pe presedintele american Barack Obama. Statul Islamic.

Statul Islamic ameninta ca va ucide in 24 de ore doi ostatici, daca Ammanul nu elibereaza o jihadista condamnata la inchisoare

Statul Islamic ameninta ca va ucide in 24 de ore un ostatic japonez si un pilot iordanian, informeaza LeFigaro. frGruparea terorista Statul islamic a amenintat ca va executa in 24 de ore un ostativ japonez si.

Jihadistii din Statul Islamic ameninta ca vor executa un ostatic nipon si un pilot iordanian daca nu este eliberata o terorista irakiana

Reteaua terorista Stat Islamic in Irak si Siria a amenintat marti ca va executa in 24 de ore inca un ostatic nipon si un pilot militar iordanian daca Guvernul de la Amman nu o va elibera pe o islamista irakiana condamnata la moarte.

Amenintare cu decapitarea la adresa lui Barack Obama

Gruparea jihadista Stat Islamic il ameninta, intr-o noua inregistrare video, pe presedintele SUA, Barack Obama, ca ii va taia capul in Casa Alba si ca va transforma America intr-o provincie musulmana, relateaza Mediafax.

Vizita istorica: Barack Obama sarbatoreste Ziua Republicii a Indiei

Presedintele american Barack Obama se afla intr-o vizita de trei zile in India, pentru a sarbatori Ziua Republicii a acestei tari. Este pentru prima data cand un presedinte american este invitatul de onoare al Indiei, de Ziua Republicii.

Vizita istorica: Barack Obama sarbatoreste Ziua Republicii Indiei

Presedintele american Barack Obama se afla intr-o vizita de trei zile in India, pentru a sarbatori Ziua Republicii a acestei tari. Este pentru prima data cand un presedinte american este invitatul de onoare al Indiei, de Ziua Republicii.

Convorbire telefonica Angela Merkel - Barack Obama: Rusia trebuie sa raspunda pentru actiunile sale

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german Angela Merkel si-au exprimat, intr-o convorbire telefonica ce a avut loc marti seara, ingrijorarea in legatura cu rolul Rusiei in cresterea violentelor din estul Ucrainei, cei doi lideri cazand de acord asupra necesitatii de fonduri pentru stabilizarea economiei ucrainene, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )