Libnet.ro
UNICEF

19:16

Statul Islamic a decapitat zece militari sirieni

România Liberă România Liberă,
Statul Islamic a decapitat zece militari sirieni

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au decapitat, joi, zece militari sirieni capturati in luptele din apropierea orasului Palmira, situat in nordul Siriei, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Militanti ai Statului Islamic au decapitat zece militari sirieni

Militanti ai gruparii teroriste Statul Islamic au decapitat, joi, zece militari sirieni capturati in luptele din apropierea orasului Palmira din nordul Siriei, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit site-ului publicatiei Il Messaggero si Reuters.

Gruparea terorista Stat Islamic a decapitat zece militari sirieni

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au decapitat, joi, zece militari sirieni capturati in luptele din apropierea orasului Palmira, situat in nordul Siriei, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile.

OSDO: Zece militari sirieni, decapitati de teroristi din gruparea Statul Islamic

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au decapitat, joi, zece militari sirieni capturati in luptele din apropierea orasului Palmira, situat in nordul Siriei, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile.

Statele Unite: O femeie a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic

O femeie din statul american Virginia a fost condamnata la patru ani si jumatate de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic pe Facebook, relateaza Le Figaro, preluat de Gandul. in luna.

Romani contra Statul Islamic: O grupare kurda care lupta impotriva ISIS sustine ca a inrolat si doi soldati din Romania

O grupare kurda care lupta impotriva gruparii Statul ISlamic sustine ca a inrolat si doi soldati romani. Informatia a fost facuta publica de Fortele de Aparare ale Poporului Kurd pe pagina de.

George W. Bush, acuzat de o studenta ca a creat Statul Islamic

O studenta din Nevada i-a reprosat fostului guvernator de Florida, Jeb Bush, candidat la nominalizarea republicana in alegerile prezidentiale, ca fratele sau, fostul presedinte american George W. Bush, este cel care a creat Statul Islamic, relateaza New York Times, in editia electronica, potrivit Mediafax.

Numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, ucis in Irak in urma unor lovituri aeriene

Jihadistul Abu Alaa al-Afri, considerat numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, a fost ucis in urma unor atacuri aeriene, a anuntat miercuri Ministerul Apararii irakian, transmite DPA, citat de.

Directorul NSA: Ideologia jihadistilor din Statul Islamic rezoneaza tot mai mult cu americanii

Directorul NSA a avertizat la un forum pe teme de securitate ca jihadistii din Statul Islamic au o capacitate tot mai mare de a recruta membri online, iar ideologia lor rezoneaza tot mai puternic cu americanii,.

Statul Islamic revendica atentatul de la Karachi

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a revendicat atacul comis miercuri asupra unui autobuz la Karachi, in sudul Pakistanului, si soldat cu 45 de morti, relateaza Mediafax. Atacul a fost revendicat pe unul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )