Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statul Islamic dezminte ca ar fi pierdut combatanti in bombardamentul american din Afganistan

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic dezminte ca ar fi pierdut combatanti in bombardamentul american din Afganistan

Gruparea jihadista Stat Islamic a dezmintit vineri, prin intermediul agentiei sale de propaganda Amaq, ca a suferit pierderi in bombardamentul american de joi din estul Afganistanului, in care au fost ucisi cel putin 36 de jihadisti, potrivit autoritatilor afgane, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Gruparea Stat Islamic dezminte ca ar fi pierdut 36 de combatanti, dupa bomba non-nucleara lansata de SUA in Afganistan

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a dezmintit, vineri, prin intermediul agentiei de propaganda Amaq, ca ar fi suferit pierderi, ca urmare a bombei non-nucleare lansata, joi, de Statele Unite in estul Afganistanului. Pe de alta parte, autoritatile afgane precizeaza ca 36 de jihadisti si-au pierdut viata in bombardament.

Dezmintire categorica. Statul Islamic contrazice SUA

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a dezmintit vineri, prin agentia sa de propaganda Amaq, ca a suferit pierderi in bombardamentul american de joi in estul Afganistanului, bombardament in care.

Dezvaluiri uimitoare din spatele usilor inchise: Donald Trump a povestit cum l-a informat pe presedintele Chinei in legatura cu bombardamentul american in Siria

Presedintele chinez Xi Jinping a fost informat de liderul american Donald Trump cu privire la loviturile americane in Siria in momentul in care cei doi serveau un desert la o resedinta din Florida.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )