Libnet.ro
UNICEF

05:45

Statul Islamic a lovit din nou: 24 de civili ucisi intr-un sat din Siria

B1 B1,
Statul Islamic a lovit din nou: 24 de civili ucisi intr-un sat din Siria

Observatorul sirian al drepturilor omului a anuntat ca gruparea ISIS a ucis 24 de civili dupa ce a ocupat un sat din apropiere de Minbej, o localitatea siriana, informeaza AFP, potrivit. continuă pe B1

Statul Islamic foloseste un nou tip de bomba pentru atacurile sangeroase. E foarte dificil de facut

La aproape o luna de la sangeros atac din Bagdad, care a fost revendicat de Statul Islamuic, pe strazile orasului oamenii spun rugaciuni si aprind lumanari, potirivit ziare. com. in atacul.

NEWS ALERT. FOTO. Luare de ostatici la o biserica din Franta. Peotul a fost decapitat. Atacatorii ucisi de politie aveau legaturi cu Statul Islamic

Doi barbati inarmati cu cutite au luat marti mai multi ostatici intr-o biserica dintr-un oras din nordul Normandiei, in apropiere de Rouen nordul Frantei), a anuntat o sursa din politie, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Ei se revendica a face parte din gruparea jihadista Statul Islamic.

FBI: Statul Islamic va intensifica atacurile teroriste in Europa

Statul Islamic va intesifica atacurile in Europa pe masura ce pierde controlul asupra teritoriilor detinute in Siria si Irak, avertizeaza oficiali si experti americani. Stim ca exista deja.

Romania va participa cu 50 de militari la Coalitia anti Statul Islamic din Irak si Siria

Romania va contribui concret la eforturile Coalitiei anti Statul Islamic din Irak si Siria cu 50 de militari, care vor intra in teatrul de operatii pe o misiune de consiliere, a declarat ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, miercuri, la Cincu, unde a participat la deschiderea exercitiului SABER-GUARDIAN-16, informeaza Agerpres.

Sirianul Mohammad Daleel a avut nevoie de trei saptamani sa pregateasca atacul de la Ansbach, afirma Statul Islamic

Sirianul Mohammad Daleel, in varsta de 27 de ani, care a comis atacul sinucigas de la Ansbach, soldat cu 15 raniti, dupa ce a venit in Germania ca solicitant de azil, a avut nevoie de trei luni pentru ca sa pregateasca acest atac sinucigas, scrie revista saptamanala online Al-Nabaa a gruparii Statul Islamic, care pretinde ca politia nu a descoperit explozivii atunci cand a perchezitionat locul in care locuia la Ansbach, relateaza The Associated Press si site-ul Daily Mail, preluate de News. ro.

iPhone-urile nu mai sunt atragatoare, vanzarile scad din nou

Cei de la Apple tocmai au anuntat rezultatele financiare pe cel de-al treileatrimestru fiscal, iar vanzarile de iPhone au scazut din nou intr-un ritm alarmant. Din motive mai usor sau mai greu de inteles, din ce in ce mai multi utilizatori nu mai achizitioneaza noi iPhone-uri. Acest trend ar putea fi rezultatul faptului ca vechile [].

Statul Islamic castiga de pe urma epurarilor din Turcia

Actiunile de epurare care vizeaza fortele militare turce afecteaza cooperarea bilaterala, inclusiv in cazul luptei impotriva gruparii teroriste Stat Islamic SI), a declarat James Clapper, directorul.

Un tanar care voia sa se alature gruparii Statul Islamic, oprit de autoritati pe un aeroport din Londra, inainte de a se urca intr-un avion cu destinatia Bucuresti

Autoritatile britanice au oprit un tanar, simpatizant al Statului Islamic, chiar inainte de a se urca intr-un avion care urma sa ajunga la Bucuresti, informeaza dailymail. co. uk. Cubeyda.

Un tanar care voia sa se alature gruparii Statul Islamic, oprit de autoritati pe un aeroport din Londra, inainte de a se urca intr-un avion cu destinatia Bucuresti (FOTO)

Autoritatile britanice au oprit un tanar, simpatizant al Statului Islamic, chiar inainte de a se urca intr-un avion care urma sa ajunga la Bucuresti, informeaza dailymail. co. uk. Cubeyda.

Ziarist sub acoperire, recrutat de Statul Islamic pentru un atentat in Londra: Orice poate merge - camion, topor, orice, daca Allah ne ajuta

Un ziarist sub acoperire de la The Sun s-a inflitrat in randurile jihadistilor care vor sa comita atentate in Londra, dupa ce s-a lasat recrutat de o persoana afiliata gruparii Statul.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )