Libnet.ro
UNICEF

11:47

Statul Islamic a omorat cel putin 145 de civili in orasul sirian Kobane

B1 B1,
Statul Islamic a omorat cel putin 145 de civili in orasul sirian Kobane

Statul Islamic a continuat ofensiva in nordul Siriei, una impotriva orasului Kobane, aflat la granita cu Turcia, si una impotriva Hassakeh, langa granita cu Irakul, informeaza Reuters. Atacatorii au ucis cel. continuă pe B1

Masacru in orasul sirian Kobane. Jihadistii din gruparea Statul Islamic au ucis cel putin 120 de civili

Cel putin 120 de civili au fost ucisi de catre gruparea Statul Islamic la Kobane dupa ce au lansat joi un atac surpriza asupra orasului sirian kurd aflat la granita cu Turcia, au informat Observatorul Sirian .

Statul Islamic a ucis 146 de civili, in Siria

Luptatorii Statului Islamic au lansat un atac asupra orasului sirian Kobani si a unui sat din apropiere, in urma caruia au fost ucisi cel putin 146 de civili, acesta fiind unul dintre cele mai mari masacre ale grupului extremist, informeaza Reuters.

Siria: Fortele kurde au alungat gruparea Statul Islamic din orasul Kobane

Combatantii unitatilor pentru apararea poporului kurd YPG), principala forta kurda din Siria, i-au alungat pe jihadistii gruparii Statul Islamic SI) din orasul kurd Kobane, in nordul Siriei, au anuntat militanti si organizatia Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citati sambata de AFP.

Atentat sinucigas la o moschee din Kuweit: Statul Islamic revendica operatiunea

Un atentat sinucigas a avut loc vineri la o moschee din Kuweit. in moscheea siita musulmana din capitala Kuweitului erau 2. 000 de credinciosi la momentul atentatului. Cel putin patru dintre acestia si-au.

Statul Islamic a ocupat doua orase din nordul Siriei

Gruparea terorista Statul Islamic SI) a lansat atacuri pe doua fronturi in nordul Siriei, ocupand pentru a doua oara orasul kurd Kobane si o parte din orasul Hasakah, informeaza Al Jazeera.

Statul Islamic emite propria moneda in teritoriile pe care le controleaza

Statul Islamic a inceput sa emita propria moneda, denumita dinarul islamic, a declarat un activist sirian, citat de Daily Telegraph , in editia electronica.

Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

20 - Cel putin 16 oameni au murit, iar alti 180 au fost raniti intr-un atac comis vineri la o moschee din capitala Kuweitului, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza ABC.

Statul Islamic a revendicat atentatele sangeroase din statiunea tunisiana Sousse

Organizatia extremista sunnita Statul Islamic a revendicat in cursul noptii de vineri spre sambata atacurile teroriste comise vineri la doua hoteluri de pe litoralul tunisian si soldate cu 39 de morti, relateaza Reuters , in pagina electronica.

Statul Islamic a revendicat atentatele din statiunea tunisiana

Statul Islamic a revendicat atacurile teroriste comise la cele doua hoteluri din Tunisia, care s-au soldat cu 39 de morti, informeaza Reuters. Barbati inarmati deghizati in turisti au atacat ieri hotelurile.

Siria: Statul Islamic a decapitat 12 rebeli sirieni in apropiere de Damasc

Gruparea Statul Islamic a publicat joi imagini cu decapitarea a 12 barbati prezentati ca fiind membri ai gruparilor rebele rivale siriene in regiunea Damasc, informeaza AFP. inregistrarea video cuprinde.

ştiri de la B1

actualitate, 11:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )