Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul mai vrea dividende suplimentare de 85 milioane lei de la Conpet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul mai vrea dividende suplimentare de 85 milioane lei de la Conpet

Conducerea Conpet COTE) va convoca actionarii, in perioada imediat urmatoare, pentru distribuirea unor dividende suplimentare de 85 milioane lei, la solicitarea Ministerului Energiei - in numele Statului Roman, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Statul cere Romgaz dividende suplimentare de 750 milioane de lei

Statul Roman, prin Ministerul Energiei, a cerut Romgaz convocarea actionarilor pentru distribuirea sumei de 750. 000 lei, sub forma de dividende, potrivit unui raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

De unde mai strange statul bani la buget: Ministerul Economiei cere Romgaz sa-i dea peste 500 milioane lei inainte de sfarsitul anului

Consiliul de Administratie al Romgaz va discuta intr-o sedinta AGA viitoare o solicitare din partea Ministerului Energiei, in calitate de actionar majoritar, de a aproba rapid distribuirea a 750 milioane de lei, sub forma de dividende speciale, din care statului i-ar reveni 525 milioane lei, iar restul actionarilor minoritari.

Clujana a inregistrat pierderi de 3,35 milioane lei

Clujana simbol bursier CLUJ) a raportat pentru primul semestru din 2017 pierderi de 3,35 milioane lei, aproape de 3 ori mai mari fata de cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Report de peste 9 milioane lei la categoria I a jocului Joker

Report de peste 1,5 milioane lei la categoria I a jocului Loto 6/49 duminica dupa ce latragerile loto de joi, 07 septembrie 2017, Loteria Romana a acordat peste 10. 200 de castiguri, in valoare totala de aproximativ 500. 000 lei.

Numerele extrase duminica de Loteria Romana: report de peste 9 milioane lei la categoria I a jocului Joker

Report de peste 1,5 milioane lei la categoria I a jocului Loto 6/49 duminica dupa ce latragerile loto de joi, 07 septembrie 2017, Loteria Romana a acordat peste 10. 200 de castiguri, in valoare totala de aproximativ 500. 000 lei.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei: inca 4,5 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului/ 8,7 milioane lei pentru Strapungerea Nicolae Grigorescu/ 9 milioane lei pentru parcaje

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat luni un proiect de rectificare bugetara. Acesta prevede alocarea a inca 4,5 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, 8,7 milioane lei pentru Strapungerea nicolae Grigorescu, 9 milioane lei pentru parcaje, 11 milioane lei pentru dotarea cu aparate de aer conditionat a mijloacelor de transport in comun. Taieri s-au facut la urmatoarele proiecte: 19 milioane lei de la consolidarea cladirii de pe bd. Elisabeta 29-31, 11 milioane lei de la institutii de spectacole si concerte, 7 milioane lei de la retelele de alimentarea cu apa si canal a ansamblui Henry Coanda.

Modernizari. 2,7 milioane lei, investiti din bugetul local pentru repararea scolilor

Pregatirile pentru inceperea anului au intrat in linie dreapta. La Calarasi, autoritatile locale au investit acest an din bugetul de venituri si aproximativ 2,7 milioane de lei pentru modernizari si reparatii in scoli.

Surse: PSD nu-l mai vrea pe Tutuianu deloc in comisia SRI. Cine-l va inlocui

Dupa ce si-a dat demisia de la conducerea ministerului Apararii, Adrian Tutuianu a primit o noua lovitura din partea liderului PSD, Liviu Dragnea: a fost anuntat ca nu va mai fi sef nici la Comisia de Control.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )