Libnet.ro
UNICEF

21:30

Statul plateste 63 de lei pentru fiecare pasager al TAROM

Antena3 Antena3,
Statul plateste 63 de lei pentru fiecare pasager al TAROM

Statul scoate din buzunar 63 de lei pentru fiecare pasager transportat de TAROM. Si sunt aproape 3 milioane de oameni care zboara anual cu avioanele companiei de stat. Astfel se traduc pierderile operatorului aerian na. continuă pe Antena3

Numai de bine. Cartea potrivita pentru fiecare destinatie

Toamna este perioada ideala pentru un city-break intr-un oras european. Daca doriti sa intrati mai repede in atmosfera locului vizitat, va recomandam o carte potrivita pentru fiecare destinatie. Roma- daca.

Guvernul da 5 milioane de lei pentru lucrarile la canalul Dunare-Marea Neagra, afectat de o alunecare de teren

Guvernul a decis, in sedinta de luni, suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu 5 milioane de lei pentru efectuarea in regim de urgenta a unor lucrari de investitii la taluzul de pe malul stang al Canalului Dunare-Marea Neagra, afectat de.

PNDL, RESPINS DE OFICIALII DE LA BRUXELLES Gaura de 1,8 miliarde lei pentru guvernul Dancila

Comisia Europeana a refuzat cererea guvernului Dancila de decontare din fondurile europene a proiectele de apa si canalizare realizate prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL). DG Regio, Departamentul pentru politica regionala si urbana al Comisiei Europene, a transmis, ieri, Ministerului Fondurilor Europene, condus de ministrul Roxana Manzatu, ca exclude o asemenea propunere, conform informatiilor furnizate de site-ul g4media. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )