Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul roman, obligat sa plateasca peste 1,1 milioane euro din cauza conditiilor din penitenciare

B1 B1,
Statul roman, obligat sa plateasca peste 1,1 milioane euro din cauza conditiilor din penitenciare

Pana in mai 2015, statul roman a fost obligat sa plateasca 1,1 milioane de euro si 10. 000 de franci elvetieni unor condamnati, ca despagubiri pentru conditiile din inchisori, potrivit notei de fundamentare a. continuă pe B1

Statul roman, obligat sa plateasca peste 1,1 milioane euro din cauza conditiilor din inchisori

Ministerul Justitiei vrea sa modernizeze penitenciarele, dupa ce statul roman a fost obligat sa plateasca, pana in mai 2015, 1,1 milioane de euro si 10. 000 de franci elvetieni unor condamnati, ca despagubiri pentru conditiile de detentie, se arata in nota de fundamentare a unui proiect al MJ pentru investitii la Penitenciarul Giurgiu.

Cum a ajuns statul roman sa colaboreze cu chinezii pentru construirea Reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda

De sapte ani se chinuie statul roman, prin Nuclearelectrica, sa demareze proiectului Reactoarelor 3 si 4, si nici acum nu este sigur ca va reusi ceva. La inceput a incercat cu unele dintre cele mai importante companii energetice din Europa, infiintand chiar si o companie de proiect, Energonuclear. Insa acestea s-au retras rand pe rand din compania de proiect. Acum, se afla in discutii cu o companie chineza, China General Nuclear Power Corporation, ajungand in stadiul aprobarii unui memorandum de intelegere. De fapt, urmeaza sa fie aprobat pe 22 octombrie 2015 in AGA Nuclearectrica. Pana la infiintarea unei noi companii de proiect mai sunt sunt si alti pasi. Dar cum a ajuns statul roman sa colaboreze cu o companie chineza, in conditiile in care cele europene au renuntat?.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )