Libnet.ro
UNICEF

19:16

Statul sterge datoriile Postei Romane

Antena3 Antena3,
Statul sterge datoriile Postei Romane

Statul sterge datoriile Postei Romane. Ministerul Comunicatiilor va majora capitalul social al companiei cu 170 milioane lei, bani care vor fi utilizati pentru achitarea datoriilor catre ANAF. Astfel,. continuă pe Antena3

Statul sterge datoriile Postei Romane

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale va majora capitalul social al CNPR cu 170 milioane lei, care - dupa parcurgerea procedurilor in domeniul ajutorului de stat - vor fi utilizati pentru achitarea datoriilor restante la bugetul general consolidat.

Statul muta banii dintr-un buzunar in altul, ca sa plateasca datoriile Postei

Cufundata in datorii, salvarea Postei Romane vine tot de la stat, adica din banii romanilor. Pe principiul ma fac ca-ti dau, te faci ca platesti si totul e bine, problema va.

Fondul Proprietatea a contestat in instanta schimbarile impuse de Ministrul Lucian Sova in Consiliul de Administratie al Postei Romane

Fondul Proprietatea a contestat in instanta schimbarea ultimilor trei membri din Consiliul de Administratie al Postei Romane, care fusesera numiti conform legislatiei privind guvernanta corporativa in intreprinderi. , au precizat luni pentru HotNews. ro reprezentantii Fondului Proprietatea. Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, a convocat luna trecuta Adunarea Generala a Actionarilor AGA), care a decis revocarea a trei membri: Dante Stein, Bogdan Matei si Bogdan Patriniche, acuzati de management defectuos care a condus la acumularea de datorii mari intr-o perioada scurta de timp. Dante Stein ii scrisese Ministrului Sova ca Posta se se afla in iminenta incapacitate de plata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )