Libnet.ro
UNICEF

09:45

O stea a explodat, a supravietuit, apoi a explodat din nou dupa 60 de ani. Cercetatorii nu inteleg acest caz

Antena3 Antena3,
O stea a explodat, a supravietuit, apoi a explodat din nou dupa 60 de ani. Cercetatorii nu inteleg acest caz

Astronomii au descoperit o stea care a devenit supernova, apoi stea, apoi din nou supernova dupa 60 de ani. Numita iPTF14hls, supernova a fost descoperita in 2014 si la inceput arata ca o alta. continuă pe Antena3

Stanislas Wawrinka se antreneaza din nou dupa o pauza de patru luni

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka, care n-a mai jucat din luna iulie, din cauza problemelor medicale, a anuntat marti pe retelele de socializare ca se antreneaza din nou dupa patru luni, scrie ziarul La Tribune de Geneve.

A trecut peste divort! O vedeta TV a marturisit pe Facebook ca iubeste din nou

Dupa zece ani de casatorie si un divort destul de dureros, Roxana Ciuhulescu iubeste din nou. Fosta prezentatoare TV si-a marturisit noua idila pe pagina sa de Facebook, alaturi de o fotografie.

Surse: Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, din nou la cutite. Premierul: Relatia cu Dragnea este foarte buna

Sunt tensiuni mari in interiorul PSD, iar miza este uriasa. Surse politice spun ca premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au ajuns din nou la cutite. Dupa scandalul iscat de.

Surse: Premierul Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, din nou la cutite

Sunt tensiuni mari in interiorul PSD, iar miza este uriasa. Surse politice spun ca premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au ajuns din nou la cutite. Dupa scandalul iscat de.

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, pentru a patra oara intr-o saptamana; acesta a luat din cabana zahar si bomboane

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, vineri seara, pentru a patra oara intr-o saptamana, animalul fortand usa si intrand in cabana, de unde a luat o punga cu zahar si o cutie cu bomboane, relateaza News. ro.

Simona Halep iubeste din nou! Iata cine este noul ei partener!

Simona Halep iubeste din nou. Celebra tenismena a fost surpriza in vacanta din Italia alaturi de Radu Barbu, un fost jucator de tenis. Iata povestea acestuia.

Pronuntarea in procesul in care fostul ministru Cristian David este acuzat ca a primit mita jumatate de milion de euro, amanata din nou

Magistratii instantei supreme au amanat din nou, marti, pronuntarea in dosarul in care fostul ministrul de Interne Cristian David a fost trimis in judecata sub acuzatia ca ar fi primit mita jumatate de milion de euro pentru a interveni la fostul prefect de Buzau Cristinel Bigiu, in vederea stabilirii dreptului de proprietate pentru o persoana in cazul unui teren din Buzau, informeaza News. ro.

Statul spune ca va evalua din nou unele proiecte respinse la finantarile europene, dupa ce ONG-urile au reclamat vicierea procesului

Autoritatea de Management a Programului Operational Capacitate Administrativa AM POCA) din cadrul Ministeului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene anunta luni ca va reintroduce in evaluare proiectele care au fost respinse pentru depasirea pragului de 2% a contributiei beneficiarului, in cadrul apelurilor - Cresterea capacitatii ONG-urilor si a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative si Sprijin pentru actiuni de imbunatatire a accesului la justitie.

Andre Agassi are asteptari mari de la Djokovic: Nu are nevoie de mine pentru a castiga din nou, dar cred ca-l pot ajuta sa fie mai bun ca niciodata

Fostul tenisman american Andre Agassi, care il consiliaza pe sarbul Novak Djokovic incepand din luna iunie, crede ca-l poate ajuta pe fostul numar unu mondial sa fie mai bun ca niciodata, dupa un sezon 2017 dezamagitor si scurtat de o accidentare la un cot, informeaza AFP.

Ionut Misa, in lacrimi dupa masurile adoptate: Pe cuvant de tata a trei copii va garantez ca nu scad salariile (VIDEO)

Ionut Misa socheaza din nou! Dupa ce a provocat revolta si teama in spatiul public prin ordonanta de urgenta de mutare a contributiilor de la angajator la angajat, despre care sindicatele si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )