Libnet.ro
UNICEF

19:00

Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, interzice tranzactiile cu Bitcoin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, interzice tranzactiile cu Bitcoin

Platforma Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, cu venituri estimate la 3,47 miliarde de dolari in 2016, a interzis Bitcoin ca valuta ce putea sa fie folosita de utilizatori pentru realizarea tranzactiilor. Decizia a fost luata din. continuă pe Wall-Street Ro

Descoperire geografica: Buzau este cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator

Municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, arata o noua descoperire geografica. Pozitia ar putea fi valorificata ca brand turistic,.

China va detrona SUA din pozitia de cel mai mare importator mondial

De la minereu de fier si pana la lapte praf, China cumpara tot ce se poate imagina, astfel ca in urmatorii cinci ani cel mai mare exportator mondial va deveni cel mai mare importator mondial, sustin economistii de la banca chineza CICC, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

Buzau e cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei Ecuator-Polul Nord; ar putea fi brand turistic - spune primarul Constantin Toma

O descoperire geografica de ultima ora arata ca municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, pozitie ce ar putea fi valorificata ca brand turistic, a anuntat luni primarul localitatii, Constantin Toma.

Un baietel cu autism ii sopteste lui Mos Craciun cel mai mare secret al lui

Landon esteun copil cu autism, pentru care intalnirea cu Mos Craciun a fost intr-adevar magica. Cand s-a asezat in bratele Mosului, Landon a spus ca isi doreste s?.

Johnny Hallyday, cel mai mare star rock al Frantei, comparat cu Elvis Presley, a murit la varsta de 74 de ani

Cantaretul francez Johnny Hallyday a incetat din viata, in noaptea de marti spre miercuri, din cauza unui cancer pulmonar, arata News. ro.

Mesajul emotionant transmis de medicul roman declarat cel mai bun angajat al celui mai mare spital din Londra despre moartea Regelui Mihai

Medicul Roxana Hotoboc, care a fost declarat cel mai bun angajat in luna februarie al celui mai mare spital din Londra, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook cu privire la disparitia Regelui Mihai.

Atentie! Aceasta e ora din zi in care inima este cel mai activa. Ce n-ai voie sa faci

Exista mai multi factori care va pot cauza un infarct. Potrivit unui grup de cercetatori de la Universitatea Harvard, riscul de a suferi un atac de cord la primele ore ale zilei este cu 40% mai mare decat.

ASII FOTBALULUI din 2017: Joachim Loew, cel mai bun selectioner; Zinedine Zidane, cel mai bun antrenor

Conform sondajului realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), tehnicianul Germaniei, Joachim Loew, a fost desemnat cel mai bun selectioner in 2017, iar francezul.

UE va propune o mai mare integrare a zonei euro

Comisia Europeana va propune astazi o mai mare integrare a zonei euro care ar ajuta la unificarea intregii Uniunii Europene si nu doar a zonei unice, informeaza Reuters.

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai. Localul este imens, amenajat asa cum nu am mai vazut in cazul lantului de cafenele americane.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )