Libnet.ro
UNICEF

07:15

Steaua Bucuresti, ultima echipa calificata in optimile de finala ale Cupei Romaniei

B1 B1,
Steaua Bucuresti, ultima echipa calificata in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Steaua Bucuresti s-a calificat, joi seara, in faza optimilor a CupeiRomaniei, invingand, in deplasare, formatia ACS Berceni, cu scorul de 3-0. Golurile stelistilor au fost marcate de Iancu, in minutel. continuă pe B1

Tripla Gabi Iancu si Steaua a devenit ultima echipa calificata in optimile Cupei, dupa ce a eliminat ACS Berceni

Steaua intregeste numarul echipelor care s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Ros-albastrii au invins, joi, ACS Berceni, impunandu-se in fata divizionarei secunde cu 3-0.

Steaua este ultima echipa calificata in optimile Cupei Romaniei

Steaua a eliminat Berceniul din Cupa Romaniei cu ajutorul rezervelor, scor 3-0, la capatul unui meci in care ros-albastrii au suferit in prima repriza si o buna parte din actul secund. Eliminarea lui Etienne, din minutul 71, a cantarit enorm. Gabi Iancu a profitat de eroarea portarului Andreescu si a reluat in poarta goala. Spre final, Iancu a mai inscris de doua ori creand impresia ca ros-albastrii au avut o misiune facila in fata echipei antrenate de dinamovistul Marin Dragnea. S-au mai calficat in optimi echipele Pandurii Targu Jiu, Otelul Galati, CFR Suceava, CSMS Iasi, ASA Targu Mures, Rapid Bucuresti, CFR Cluj, FC Brasov, Ceahlaul Piatra Neamt, Petrolul Ploiesti, Dinamo Bucuresti, CS Universitatea Craiova, FC Viitorul, Universitatea Cluj si Dacia Mioveni.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )