Libnet.ro
UNICEF

21:15

Steaua care ar putea fi mai vizibila pe cer decat e Luna acum

Playtech Playtech,
Steaua care ar putea fi mai vizibila pe cer decat e Luna acum

Una dintre cele mai stralucitoare stele vizibile de pe Pamant ar putea trece printr-un fenomen extraordinar. Daca ajunge la statutul de supernova, ar putea fi mai luminoasa decat. continuă pe Playtech

Nicusor Dan, dupa ce instanta a declarat ca autorizatia de construire data de Gabriela Firea pentru blocurile din Kiseleff este ilegala: Avem mai multe procese decat toti prefectii din Romania (VIDEO)

Asociatia Salvati Bucurestiul are mai multe procese decat toti prefectii din Romania in ceea ce priveste autorizatiile de construire, a afirmat deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria.

Supergigantica Betelgeuse, una dintre cele mai stralucitoare stele vizibile, pe cale sa devina supernova. Ar putea fi chiar mai stralucitoare decat Luna pe cerul noptii

Una dintre cele mai stralucitoare stele vizibile de pe Pamant, supergigantica rosie Betelgeuse, isi pierde din stralucire, fenomen ce ar putea semnala ca este foarte aproape sa explodeze in stadiul de supernova, conform unui material publicat luni de Live Science si preluat de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )