Libnet.ro
UNICEF

18:00

Steaua-Dinamo, echipele de start pentru derby-ul Ligii 1

Online Sport Online Sport,
Steaua-Dinamo, echipele de start pentru derby-ul Ligii 1

Va prezentam mai jos echipele probabile pentru derby-ul Romaniei, Steaua-Dinamo, meci care va inchide etapa a 5-a. continuă pe Online Sport

Steaua-Dinamo, echipele probabile pentru derby-ul Ligii 1

Va prezentam mai jos echipele probabile pentru derby-ul Romaniei, Steaua-Dinamo, meci care va inchide etapa a 5-a.

Steaua si Dinamo - 0-0. Derbi fara gol

Steaua a remizat duminica 0-0), pe teren propriu, cu Dinamo, in derbiul etapei a V-a a Ligii I, disputat pe Arena Nationala. La partida de pe Arena Nationala au asistat aproximativ 28. 000 de spectatori, dintre care 8. 000 de fani dinamovisti. Meciul a fost intrerupt cateva minute din cauza petardelor aruncate pe teren.

Echipele calificate in playoff-ul Ligii Europa

Iata rezultatele de joi seara din Turul 3 al Ligii Europa si echipele calificate in playoff.

Steaua Bucuresti a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor

Echipa Steaua Bucuresti a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 4-2 1-2), de formatia sarba Partizan Belgrad, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, dar va evolua in play-off-ul Ligii Europa.

Steaua-Dinamo. Violente intre jandarmi si suporteri

Fanii dinamovisti au venit in numar mare pe Arena Nationala 8. 600) si au dominat fondul sonor la derby-ul cu Steaua, mai ales ca formatia pregatita de Radoi a fost lipsita de aportul suporterilor, inca in.

STEAUA-DINAMO LIVE. SONDAJ. Cine va castiga Derby de Romania, Steaua sau Dinamo?

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca nu exista o favorita clara in derbiul cu Dinamo, precizand ca jucatorii formatiei.

Steaua-Dinamo LIVE. Cum vrea sa-l surprinda Rednic pe Radoi

Steaua-Dinamo LIVE Dinamo vrea sa profite de perioada de reconstructie a Stelei si sa obtina prima victorie in fata rivalilor dupa mai bine de patru ani. Mircea Rednic a pregatit cu minutiozitate marele derby.

Peste 700 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica la meciul Steaua - Dinamo

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la meciul Steaua - Dinamo, programat duminica, la ora 21. 00, pe Arena Nationala, in etapa a V-a a Ligii I.

Steaua Bucuresti a fost invinsa de Partizan Belgrad, scor 2-4: Campioana Romaniei a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a fost invinsa miercuri in deplasare de echipa sarba Partizan Belgrad, cu scorul de 4-2 1-2), ratand astfel calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, editia.

Exista si romani fericiti: Lucescu a spulberat-o pe Fenerbahce. Ce echipe vor juca in playoff-ul Ligii Campionilor

Daca Steaua a pierdut cu 4-2 meciul cu Partizan de la Belgrad, Mircea Lucescu s-a calificat in playoff-ul Ligii Campionilor, dupa ce a trecut la scor de neprezentare de Fenerbahce.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )