Libnet.ro
UNICEF

13:30

Steaua, de doua ori si-o bara mai buna decat Dinamo

Online Sport Online Sport,
 Steaua, de doua ori si-o bara mai buna decat Dinamo

Steaua s-a impus mai categoric decat o arata scorul in marele derby cu Dinamo de pe Arena Nationala. Noua campioana a Romaniei a castigat cu 2-0, a dominat meciul de la un capat la altul, a avut o sumedenie de ocazii, dar a punctat pe tabela doar prin autogolul lui Boubacar si golul lui Tanase. Dinamovistii au jucat foarte dur in repriza a doua, cand trebuiau sa aiba trei jucatori eliminati, dar arbitrul a fost prea permisiv. Si un stelist trebuia sa vada rosu. Meciul a fost intrerupt zece minute in prima repriza. Cititi si: Contractul lui Reghecampf este semnat Cea mai neinspirata intrebare a serii: Acesta este Everestul pentru Steaua? Becali: A fost ca intre pitici si elefant Chiriches, lovit criminal de Stratila Incidente la un corner batut de Bourceanu. Meciul a fost oprit 10 minute Chipciu, accidentat de Tanase Situatia mustatilor la Steaua, un look care nu ii avantajeaza pe Reghe si MM . continuă pe Online Sport

Basescu: in politica, cea mai buna e independenta. ...

Presedintele Traian Basescu afirma ca a devenit independent politic de cateva luni. Seful statului a declarat, sambata, in comuna constanteana Pestera, ca in politica, cea mai buna solutie este independenta, potrivit Rtv. net. Par a ma convinge tot mai mult ca cea mai buna in politica e independenta. Si eu am devenit independent de cateva luni, a precizat seful statului. Presedintele a ajuns, sambata dupa-amiaza, in comuna constanteana Pestera, unde va participa la Zilele localitatii. La .

Despre oameni si melci. De ce salariatii din privat sunt de doua ori mai productivi decat cei de la stat?

Se iau doua domenii: industria si constructiile. Se calculeaza exporturile medii/salariat, cifra de afaceri/salariat , productia medie/salariat in cazul companiilor de stat si in cele private si se compara rezultatele. Se constata ca in privat se munceste pe bani mai putin, mai bine. La stat e invers. Diferentele sunt destul de mari in anumite industrii, mai ales in cea extractiva. Lucrurile nu stau radical diferit nici in industria textila, alimentara ori in constructii. Am exemplificat cu cifre si grafice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )