Libnet.ro
UNICEF

12:30

Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusa

Antena3 Antena3,
Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusa

Steaua presedintelui SUA Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusa miercuri, anunta Politia din Los Angeles, citata de CNN. Agentii de politie din districtul Hollywood au fost chemati. continuă pe Antena3

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusa: Ce s-a intamplat cu cel care a comis fapta (FOTO)

Steaua presedintelui SUA Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusa miercuri dimineata. Steaua pe care actualul lider de la Casa Alba a primit-o in 2007 a fost distrusa cu un tarnacop de.

Donald Trump ataca din nou China, pe care o acuza de practici comerciale neloiale / Replica lui Xi Jinping: Un razboi comercial nu va avea niciun cstigator

Donald Trump a denuntat miercuri atitudinea rauvoitoare a Beijingului, pe care il acuza de practici comerciale neloiale, atragand replica presedintelui Xi Jinping, care a avertizat ca un razboi vamal cu Statele Unite nu va avea niciun castigator, potrivit AFP.

Adrian Zuckerman, nominalizat de Donald Trump pentru postul de ambasador in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat miercuri pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata.

Donald Trump vrea sa-l nominalizeze ca ambasador in Romania pe Adrian Zuckerman

Presedintele Donald Trump si-a anuntat marti, intr-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intentia de a-l nominaliza ca ambasador extraordinar si plenipotentiar al Statelor Unite ale Americii in Romania pe Adrian Zuckerman, din New Jersey, scrie.

Donald Trump, despre negocierile cu Kim Jong-un: Sunt extrem de bucuros

Presedintele american Donald Trump s-a declarat luni extrem de bucuros de starea negocierilor cu Coreea de Nord, intr-un moment in care multi observatori subliniaza absenta unor progrese concrete la peste o.

Donald Trump, SCOS din MINTI de ancheta privind ingerinta rusilor in alegeri: O RUSINE pentru America

Presedintele american Donald Trump pare sa fie scos din minti de ancheta procurorului special Robert Mueller referitoare la o posibila intelegere intre echipa sa de campanie si Rusia. Liderul de la Casa Alba a .

Amenintare exploziva din partea presedintelui Donald Trump

Amenintare exploziva din partea presedintelui Donald Trump. Liderul de la Casa Alba a avertizat Teheranul ca va suferi consecinte pe care putini le-au suferit de-a lungul istorie daca mai ameninta Statele.

Donald Trump a devenit idiot pe Google si e putin probabil sa se schimbe

Donald Trump are o problema de imagine la nivel global, iar faptul ca imaginea sa apare cand cauti cuvantul idiot pe Google nu-l ajuta foarte mult. Deja de cateva zile, in momentul in care cauti cuvantul idiot pe Google si accesezi sectiunea de imagini a motorului de cautare, vei intampina un numar covarsitor de rezultate [].

Donald Trump, acuzatii dure la adresa FBI. Liderul SUA sustine ca ar fi spionat ilegal campania sa prezidentiala

Liderul SUA, Donald Trump, a declarat duminica, pe contul sau de Twitter, ca autoritatile americane au spional ilegal campania sa pentru scrutinul prezindential din anul 2016, avand in vedere contextul in care.

VIDEO Hans Klemm sustine ca nu il cunoaste pe noul ambasador al SUA, nominalizat de Donald Trump

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a declarat miercuri la Alba Iulia ca nu il cunoaste pe Adrian Zuckerman, cel care a fost propus de presedintele Donal Trump pentru a prelua postul de la Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )