Libnet.ro
UNICEF

01:06

Steaua - Petrolul, primul derby al noii editii din Liga 1

Antena3 Antena3,
Steaua - Petrolul, primul derby al noii editii din Liga 1

Steaua si Petrolul se intalnesc in derby-ul primei etape de Liga 1. Campioana en-titre a inceput sezonul cu o infrangere in Supercupa, dar isi poate lua revansa in fata fanilor in debutul campionatului. in. continuă pe Antena3

Cine va arbitra derby-ul primei etape din LIGA I

Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat, vineri, ca arbitrul Ovidiu Hategan conduce partida Steaua - Petrolul Ploiesti, iar Sebastian Coltescu va arbitra meciul dintre FC Viitorul si CFR Cluj .

Fotbalul e peste tot!Antena 1 va difuza prima optiune din fiecare etapa a Ligii I, incepand cu Steaua - Petrolul

Antena 1 va difuza incepand de sambata meciurile din Liga I, derby-ul fiecarei etape putand fi urmarit in direct la televiziunea patronata de familia Voiculescu.

Cine a marcat primul gol al noii editii de campionat

Stefan Grigorie, mijlocasul echipei CSMS Ias a marcat primul gol al editiei 2015/2016 a Ligii I, el deschizand scorul in minutul 10 al meciului cu FC Voluntari .

Doi jucatori din Liga Americana de Fotbal si-au pierdut trei degete din cauza artificiilor, in timpul sarbatoririi Zilei Independentei

Doi jucatori din Liga Americana de Fotbal NFL) , Jason Pierre-Paul New York Giants) si CJ Wilson Tampa Bay Buccaneers) au pierdut unul, respectiv doua degete din cauza artificiilor, in timpul sarbatoririi Zilei.

Keith Richards, cofondatorul formatiei The Rolling Stones, lanseaza primul sau album solo din ultimii 23 de ani

Compozitorul si chitaristul britanic Keith Richards, cofondatorul formatiei The Rolling Stones, va lansa al treilea album solo pe 18 septembrie, acesta fiind si primul disc al sau din ultimii 23 de ani, scrie.

Bilete cu preturi cuprinse intre 10 si 100 de lei la meciul Steaua - Petrolul Ploiesti

FC Steaua a anuntat, miercuri, pe site-ul oficial, ca tichetele de intrare la partida cu Petrolul Ploiesti din cadrul primei etape a Ligii I, se vor comercializa cu preturi cuprinse intre 10 si 100 de lei.

Steaua - Petrolul 0-0: Mirel, baga-l pe Gigi in atac! Campioana arata groaznic si fara solutii inainte de a debuta in Europa

Becali n-are mila nici de finul lui! A facut achizitii low-cost, a adus jucatori de la echipe retrogradate, iar pretul pentru acest management catastrofal il plateste Radoi, omul care si-a pus in joc capitalul de imagine, atunci cand a preluat Steaua.

Cel mai tare meci al etapei din Liga 1, pe Antena 1. Toata etapa, pe antenaplay.ro, fara restrictii geografice

Cel mai bun fotbal din campionatul Romaniei se va vedea de-acum si pe Antena 1. Postul din Baneasa a obtinut dreptul de a transmite derbyul fiecarei runde, in urma unui acord semnat recent cu Intel Sky Broadcast,.

Chinezii scot primul telefon cu carcasa din metal lichid

Cu un pic de noroc, Doogee F2015 ar putea fi primul telefon cu carcasa din metal lichid, acelasi material folosit la pinul pentru scoaterea cartelelor la iPhone, scrie playtech. ro. Liquid metal sau metal lichid este.

Chinezii ar putea aduce primul telefon cu carcasa din metal lichid

Cu un pic de noroc, Doogee F2015 ar putea fi primul telefon cu carcasa din metal lichid, acelasi material folosit la pinul pentru scoaterea cartelelor la iPhone. Liquid metal sau metal lichid este un material foarte andurant pe termen lung cu un grad ridicat de flexibilitate, aproape imun la zgarieturi. Din pacate nu este foarte [] Chinezii ar putea aduce primul telefon cu carcasa din metal lichid Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )