Libnet.ro
UNICEF

20:45

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. A facut anuntul in fata fanilor sai

Antena3 Antena3,
Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. A facut anuntul in fata fanilor sai

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. Artistul a facut anuntul in fata publicului prezent la concertul sau de la Sala Palatului, dupa ce i-a facut o dedicatie fiicei sale, Violeta, pe care o are. continuă pe Antena3

Stefan Banica si Lavinia Parva vor deveni parinti. Modul prin care artistul a facut anuntul: Dumnezeu ma incearca VIDEO

Stefan Banica Jr. , in varsta de 51 de ani, va deveni tata pentru a treia oara. Sotia artistului, Lavinia Parva, in varsta de 34 de ani, este insarcinata.

Este STIREA MOMENULUI! Stefan Banica, anunt DE NECREZUT. Ce s-a intamplat cu SOTIA lui... (VIDEO)

Stefan Banica Jr. va deveni tata pentru a treia oara, anuntul fiind facut de artist la sfarsitul concertului sustinut la Sala Palatului sambata. Astfel, Lavinia Parva este insarcinata cu primul sau.

El e RAZBUNATORUL! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate INTERZISE...

Stefan Banica a castigat procesul intentat de fosta lui iubita, Camelia Constantin, pentru a primi mai multi bani la pensia alimentara, pe care o foloseste pentru cresterea baiatului pe care cei doi il au.

RAZBUNATORUL Stefan Banica Jr: Ce I-A PUTUT FACE fostei iubite...

Stefan Banica Jr. a castigat procesul in care fosta lui iubita, cu care are un fiu, Camelia Constantinescu, i-a cerut o pensie alimentara mai mare. Aceasta a motivat ca Radu Stefan, baiatul pe care il au.

Soldatii din cele doua Corei trec granita dintre tari n mod pasnic pentru prima oara de la izbucnirea conflictului din peninsula

Soldatii din Coreea de Sud si Coreea de Nord au trecut granita in teritoriile opuse in mod pasnic pentru prima data din 1950, de la invadarea Coreii de Sud. Seoul transmite ca soldatii au sarcina de a verifica periodic progresul desfiintarii posturilor de garda din zona demilitarizata, relateaza The Manila Times.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )