Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stefan Banica, fotografiat pe inserat alaturi de Lavinia, cantareata cu care s-a zvonit ca a inselat-o pe Andreea Marin (FOTO)

B1 B1,
Stefan Banica, fotografiat pe inserat alaturi de Lavinia, cantareata cu care s-a zvonit ca a inselat-o pe Andreea Marin (FOTO)

Stefan Banica nu a uitat-o pe cantareata Lavinia Pirva, cea cu care acesta ar fi inselat-o pe Andreea Marin in urma cu doi ani, dupa cum zvonea presa tabloida. Acum insa, dupa divortul celor doi,. continuă pe B1

Stefan Banica Jr.: Sunt la inceputul unei relatii cu Lavinia Parva si nu ascund lucrul acesta

Stefan Banica Jr. a declarat, miercuri, pentru agentia Mediafax, ca se afla la inceputul unei relatii cu solista Lavinia Parva, fosta componenta a trupei Spicy. Artistul a atras atentia ca este o persoana libera si este dreptul fiecaruia sa-si traiasca viata fara a simti nevoie de a da explicatii.

Este oficial! Stefan Banica recunoaste ca are o relatie cu Lavina Parva!

Daca pana acum erau doar zvonuri si pure speculatii, Stefan Banica a reunoscut astazi faptul ca se afla la inceputul unei relatii de iubire cu Lavinia Parva, fosta componenta a trupei Spicy. Continue reading .

Stefan Banica Jr. confirma relatia cu cantareata Lavinia Parva: Este alegerea mea si sper sa o respectati

Stefan Banica Jr. a confirmat ca are o relatie cu cantareata Lavinia Parva, precizand ca este dreptul fiecaruia sa-si traiasca viata fara a simti nevoie de a da explicatii. Observ ca intr-o.

Caru' cu vedete: Dupa nici trei luni de la divortul de Udrea, Dorin Cocos se insoara cu o tinerica de 26 de ani; Stefan Banica Jr. se iubeste cu Lavinia Parva, femeia cu care a inselat-o pe Andreea Marin; Lucian Mandruta o critica dur pe Paula Seling: 'V

Vadim Tudor o ia peste picior pe Oana Roman: De cate ori o vad la televizor, am impresia ca s-a dereglat imaginea. Corneliu Vadim Tudor e suparat foc pe Oana Roman si pe actrita Rodica Popescu Bitanescu. aria Basescu, primul interviu in care vorbeste despre nepoata Sofia Anais. Maria Basescu, prima doamna a tarii, a condus ieri un grup de copii orfani de la Manastirea Marcus, judetul Covasna, intr-o minivacanta prin Bucuresti. La Palatul Parlamentului, Maria Basescu a povestit pentru Libertatea ca nepotica Sofia Anais.

Caru' cu Vedete: Dupa nici trei luni de la divortul de Udrea, Dorin Cocos se insoara cu o tinerica de 26 de ani; Stefan Banica Jr. se iubeste cu Lavinia Parva, femeia cu care a inselat-o pe Andreea Marin; Lucian Mandruta o critica dur pe Paula Seling: Vo

Vadim Tudor o ia peste picior pe Oana Roman: De cate ori o vad la televizor, am impresia ca s-a dereglat imaginea. Corneliu Vadim Tudor e suparat foc pe Oana Roman si pe actrita Rodica Popescu Bitanescu. Maria Basescu, primul interviu in care vorbeste despre nepoata Sofia Anais. Maria Basescu, prima doamna a tarii, a condus ieri un grup de copii orfani de la Manastirea Marcus, judetul Covasna, intr-o minivacanta prin Bucuresti. La Palatul Parlamentului, Maria Basescu a povestit pentru Libertatea ca nepotica Sofia Anais.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )