Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stefan Banica, record in 2018: 5 concerte de Craciun

ADPM ADPM,
Stefan Banica, record in 2018: 5 concerte de Craciun

Stefan Banica a incheiat aseara la Cluj Napoca seria concertelor sale extraordinare de Craciun din 2018. Anul acesta, Stefan Banica a sustinut cinci concerte de Craciun, detinand in continuare, si in 2018, recordul, pentru un artist roman, ca numar de concerte de anvergura desfasurate in unele din cele mai mari sali de spectacole din Romania . continuă pe ADPM

Ce s-a iNTAMPLAT acasa la Stefan Banica Jr.: Am PIERDUT...

Stefan Banica Jr. a marturisit ca nu-si poate imagina sarbatoarea de Craciun departe de familia sa. Sincer, fac tot ce tine de mine ca pe 24 decembrie sa fiu acasa. Ca uite! pe 23, pana.

Da, e adevarat! Stefan Banica Jr. a facut MARELE ANUNT inainte de Craciun! Reactia ULUITOARE a Andreei Marin (FOTO)

Decembrie este o luna norocoasa pentru Stefan Banica. Nu numai ca umple de cateva ori Sala Palatului in cadrul concertelor de Craciun, dar este si luna in care are o relatie deosebita cu. barza! Cu.

Lavinia Parva il face tatic pe Stefan Banica pentru a treia oara!8232;

Lavinia Parva este insarcinata. Vestea a fost data de Stefan Banica in timpul concertului sustinut la Sala Palatului. Va fi cel de-al treilea copil al artistului.

BOMBA mondena a EXPLODAT: Adevarul despre relatia dintre Stefan Banica Jr. si frumoasa din trupa ASIA...

Sorana Darclee si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari. Fosta membra a trupei ASIA a povestit cum se intelege cu el. Cu Stefan ma inteleg foarte bine. Nu ne vedem! Nu ne vedem.

Stefan Banica jr a facut anuntul soc: Reactia Mihaelei Radulescu...

La doar cateva ore dupa ce Stefan Banica Jr. a anuntat ca va fi din nou tata, Mihaela Radulescu a reactionat pe o retea sociala, relateaza cancan. ro. Fosta sotie a cantaretului n-a facut nicio referire.

S-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Stefan Banica jr a fost spectator...

Surpriza mare in showbiz-ul romanesc! Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica jr sa anunte, pe scena Salii Palatului, ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin a postat pe pagina de sociala.

S-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Stefan Banica jr a fost SPECTATOR ...

Surpriza mare in showbiz-ul romanesc! Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica jr sa anunte, pe scena Salii Palatului, ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin a postat pe pagina de sociala.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si... Acesta e intregul adevar: Gestul socant facut de Stefan Banica jr!

S-o facem lata, dar controlat pare a fi devizul lui Stefan Banica jr, relateaza libertatea. ro, dupa ce cantaretul si-a serbat implinirea a 51 de ani intr-un loc unde invitatii n-au avut semnale la.

Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE: Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA... (FOTO)

Andreea Marin a mers la cumparaturi ca terapie dupa aflarea vestii ca Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva vor avea un copil. in timp ce artistul facea anuntul, Zana Surprizelor facea shopping de lux,.

Omagiu adus actritei Tamara Buciuceanu Botez. Stefan Banica JR., iN LACRIMI

Marea actrita Tamara Buciuceanu Botez, 89 de ani, a fost omagiata, marti, la Teatrul Metropolis din Capitala. Colegii, prietenii si admiratorii au sarbatorit-o pe aceasta pentru implinirea a 65 de ani de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )