Libnet.ro
UNICEF

22:30

Stefan Caramitru confirma incidentul verbal cu fiul lui Liviu Dragnea: Mi-a fost greu sa nu reactionez

B1 B1,
Stefan Caramitru confirma incidentul verbal cu fiul lui Liviu Dragnea: Mi-a fost greu sa nu reactionez

Stefan Caramitru a confirmat faptul ca a existat un incident verbal intre el si fiul lui Liviu Dragnea. intr-un punct de vedere pentru Stiripesurse. ro, fiul lui Ion Caramitru a precizat ca totul ar fi pornit de la. continuă pe B1

Versiunea saracului Stefan Caramitru despre incidentul cu fiul si nora lui Dragnea

Stefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a transmis, luni seara, printr-un comunicat de presa, ca in urma cu zece zile a avut un incident verbal minor cu Valentin Dragnea, pe strada pe care locuiesc amandoi, el spunand ca sotia acestuia i-a persiflat, iar el le-a reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea generala fata de cetateni.

Fiul lui Liviu Dragnea si sotia sa au fost atacati pe strada

Fiul lui Liviu Dragnea si sotia acestuia au fost agresati pe strada de fiul unui actor din Romania. S-a deschis un dosar penal in rem in care se cerceteaza fapta, deoarece nu se stie cine este.

Miscari suspecte facute de fiul lui Liviu Dragnea! Acesta ar pregati mutarea afacerilor pe alte firme pentru a scapa de datorii

Valentin Stefan Dragnea, fiul presedintelui PSD, pregateste o mutare importanta pentru a scapa de datoriile neplatite cumulate de firma. Ferma Salcia SA, unde este actionar principal, are datorii de peste 18.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )