Libnet.ro
UNICEF

00:07

Steinmeier: Acordul nuclear, o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in Orientul Mijlociu

România Liberă România Liberă,
Steinmeier: Acordul nuclear, o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in Orientul Mijlociu

Acordul nuclear intre Iran si marile puteri este o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in vederea solutionarii conflictelor in Orientul Mijlociu, a declarat, sambata, la Teheran, seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier. continuă pe România Liberă

Mai multe categorii de documente elaborate de MAI vor fi declasificate

Guvernul a decis ieri, printr-o Hotarare, ca mai multe categorii de documente elaborate de MAI si de institutiile din subordine vor fi declasificate sau vor fi trecute in alta clasa ori nivel de secretizare, informeaza Biroul de presa al Executivului.

Mai multe documente MAI vor fi desecretizate

Mai multe categorii de documente elaborate de Ministerul Afacerilor Interne si de institutiile din subordine vor fi declasificate sau vor fi trecute in alta clasa ori nivel de secretizare, potrivit unei Hotarari aprobate de Guvern, informeaza un comunicat de presa.

Radiografia burselor europene la 9 luni: cu 3 companii si 15 brokeri, ungurii fac de patru ori mai multe tranzactii decat BVB

Tranzactiile pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au scazut cu 16% in primele 9 luni din acest an si au ajuns la un total de 1,38 miliarde euro. BVB se plaseaza astfel in jumatatea inferioara a topului celor mai lichide burse din Europa, reusind totusi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )