Libnet.ro
UNICEF

05:15

Stela Popescu a murit. Actrita era bolnava. De ce suferea

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. Actrita era bolnava. De ce suferea

Vestea ca Stela Popescu a trecut in nefiinta a socat intreaga tara. Se pare ca actrita ar fi fost gasita joi dupa-amiaza fara suflarein curtea locuintei sale. Desi avea 81 de. continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Aceasta este ultima fotografie cu Stela Popescu jucand alaturi de Alexandru Arsinel. FOTO in articol

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata.

Cine a gasit-o fara suflare pe Stela Popescu in propria locuinta

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era.

Stela Popescu a murit. Actrita isi facuse planuri de Sarbatori: Am un program incarcat Avem turneu in Spania, ma duc sa imi vad nepotul!

Stela Popescu a murit. Actrita a fost gasita moarta in curtea casei sale. Vedeta avea 80 de ani si isi deja facuse planuri pentru Sarbatori. Din pacate nu a mai apucat sa se bucure de familia ei s.

Unde va fi inmormantata Stela Popescu

Actrita Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica, a spus, joi seara, actorul Alexandru Arsinel, care a fost la locuinta artistei. A fost un om.

Draga Olteanu Matei, in stare de soc: Stela Popescu a fost un om tare. Numai Dumnezeu stie ce s-a intamplat

Actrita Stela Popescu, in varsta de 82 de ani, a fost gasita moarta, joi, in locuinta sa. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD.

Boala de care suferea Stela Popescu

Stela Popescu a murit joi. Actrita Stela Popescu a marturisit recent ca sufera de diabet . Ea era nevoita sa ia medicamente. inainte sa ma demachiez si sa ma cremuiesc, iau pastile.

Actrita Stela Popescu a murit

ACTUALIZARE 17:46 Actorul Dorel Visan: Nu poti sa ti-o amintesti pe Stela Popescu decat ca o artista unica Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada. *ACTUALIZARE 17:13 Mircea Diaconu, despre Stela Popescu: A fost ca o flacara tot timpul *ACTUALIZARE 17:09 Margareta Paslaru, despre Stela Popescu: Cred ca mari personalitati ca ea nu dispar *ACTUALIZARE 17:05 Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura: Am primit astazi, cu profunda tristete, vestea decesului marii doamne a teatrului romanesc ----- Actrita Stela Popescu, in varsta de 81 de ani, a fost gasita astazi moarta in locuinta ei, dupa ce vecinii au sunat la Urgente pentru ca actrita nu raspundea la usa, potrivit posturilor de televiziune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )