Libnet.ro
UNICEF

10:30

Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a marturisit ca motivul pentru care nu a adus pe lume copii a fost, defapt, dorinta regretatului ei sot de a convietui alaturi de ea in liniste si anumite traume pe care acesta le. continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre medicamentele pe care le lua

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a murit joi, la ora 15:40, conform SMURD. Actrita avea 81 de ani. Ramane sa se stabilesca care au fost cauzele decesului. Stela Popescu este una dintre cele mai.

Stela Popescu a murit! Modul in care actrita a decedat e cu adevarat SOCANT

Doliu in lumea artistica! Stela Popescu a murit, joi, intr-un mod socant. Marea actrita a decedat in urma unui stop cardio-respirator. SMURD spune ca apelul a fost primit la 15,32, la.

Radu Banciu, dupa decesul actritei Stela Popescu: Pica bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru ca moartea e ce joaca romanii cel mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decesul actritei Stela Popescu la varsta de 81 de ani, afirmand ca a picat bine, ca perioada, pentru romanii simpli care tr.

Stela Popescu a murit. Drama vietii pe care actrita a ascuns-o in spatele zambetului cuceritor

Stela Popescu a murit. A fost una dintre cele mai indragite actrite din Romania, dar in spatele zambetului cuceritor, actrita a ascuns o mare drama, Stela Popescu a murit. Refugiata din Ba.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Octavian Ursulescu, dezvaluiri despre Stela Popescu. Ce urma sa faca actrita

Cunoscutul prezentator tv a vorbit despre moartea actritei Stela Popescu si a dezvaluit ce urma sa faca aceasta. Era extrem de fericita ca pleaca la Valencia, cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru.

Stela Popescu a murit. Mesajul emotionant pe care l-a transmis Mircea Diaconu

Stela Popescu a murit. Mircea Diaconu si-a exprimat regretul pentru decesul actritei Stela Popescu, declarand, joi, pentru Agentia de presa News. ro, ca artista a fost ca o flacara tot timpul,.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Motivul pentru care trebuie sa dormim doar pe partea stanga

Pozitia in care dormi poate spune multe despre odihna. Specialistii spun ca dormitul pe partea stanga aduce foarte multe beneficii. Potrivit adevarul. ro, unul dintre ele este faptul ca previne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )