Libnet.ro
UNICEF

10:30

Stelian Tanase rupe tacerea. Cine este de vina pentru situatia din TVR si de ce nu demisioneaza

România Liberă România Liberă,
Stelian Tanase rupe tacerea. Cine este de vina pentru situatia din TVR si de ce nu demisioneaza

Stelian Tanase, seful SRTv, a declarat ca Guvernul este vinovat de situatia televiziunii, iar blocarea conturilor institutiei de catre ANAF este, de fapt, o revansa pe care si-a luat-o Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Stelian Tanase spune ca Guvernul este vinovat de situatia televiziunii publice si ca Victor Ponta a vrut sa-i arate pisica blocand conturile TVR

Stelian Tanase, seful SRTv, a declarat pentru Mediafax ca Guvernul este vinovat de situatia televiziunii, iar blocarea conturilor institutiei de catre ANAF este, de fapt, o revansa pe care si-a luat-o Victor Ponta, adaugand ca nu se pune problema sa demisioneze de la conducerea TVR.

Stelian Tanase refuza sa-si dea demisia: Ponta a vrut sa-mi arate pisica blocand conturile TVR

Stelian Tanase, seful SRTv, a declarat ca Guvernul este vinovat de situatia televiziunii, iar blocarea conturilor institutiei de catre ANAF este, de fapt, o revansa pe care si-a luat-o Victor Ponta, adaugand ca nu se pune problema sa demisioneze de la conducerea TVR.

Moise Guran, catre Stelian Tanase: Domnule presedinte al TVR, va rog, demisionati! / Eu si echipa Biziday ne vom cauta de lucru

Ziaristul Moise Guran, realizatorul emisiunii Biziday, ii cere demisia presedintelui TVR, Stelian Tanase, intr-o postare publicata pe blogul lui, in care il acuza pe acesta ca nu stie nimic despre managementul unei societati cu peste 2000 de angajati si ca este un politruc, ca Tsipras.

Directorul SRTv Stelian Tanase se va intalni, miercuri, cu oficiali ANAF. Ce masuri va lua TVR pentru reducerea cheltuielilor

Stelian Tanase, presedintele-director general al SRTv, va prezenta, miercuri, oficialilor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala masurile luate de Consiliul de Administratie al TVR pentru reducerea cheltuielilor institutiei, in contextul in care conturile televiziunii au fost blocate de ANAF.

Moise Guran ii cere demisia lui Stelian Tanase si dezvaluie ca i-a fost cerut sa se abtina sa critice conducerea: Am suspendat unilateral negocierile cu TVR

Jurnalistul Moise Guran ii cere demisia lui Stelian Tanase din functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), in contextul situatiei critice in care se afla postul public, dupa ce Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a blocat conturile operationale ale institutiei. De asemenea, Guran a precizat ca negocierile cu TVR privind semnarea unui nou contract pentru emisiunea Biziday au fost suspendate.

Filme Porno la TVR sau despre demisia lui Stelian Tanase

Negocierile dintre Stelian Tanase si Moise Guran cu privire la viitoarul relatiei dintre Televiziunea Nationala si producatorii emisiunii Biziday se afla in impas, fara sanse prea mari de a fi reluate. Asta deoarece, in conditiile in care partenerul privat si-a respectat partea de intelegere, influenta constructiva asupra spatiului public romanesc deranjeaza.

Membri ai CA-TVR ii cer demisia lui Stelian Tanase

Doi membri ai Consiliului de Administratie al Televiziunii Romane, Claudiu Brinzan si Adrian Badescu, i-au cerut, marti, demisia lui Stelian Tanase, presedintele-director general al TVR, in contextul in care ANAF a blocat conturile operationale ale televiziunii.

Cine este tanara care a urcat pe scena, in pat cu Robbie Williams

Robbie Williams a invitat o tanara din public pentru a urca pe scena alaturi de el si de a sta impreuna intr-un pat improvizat prin proiectii pe un ecran. Iata cine este bruneta care l-a impresionat pe artist.

Marian Vanghelie rupe tacerea! Iesire la rampa a fostului primar

Fostul lider al PSD a intervenit telefonic la Romania TV, pentru a dezminti zvonurile unei iminente despartiri de partenera sa de viata, care ii va face in scurt timp tatic, scrie cancan. ro. Nu e nimic adevarat si e.

PSD si-a schimbat presedintele inculpat cu unul condamnat in prima instanta. Cine este Liviu Dragnea, noul interimar la sefia PSD

Liviu Dragnea este, de miercuri, noul presedinte interimar al PSD pana la noul Congres stabilit pentru luna noiembrie, castigand in fata Rovanei Plumb, sustinuta de Victor Ponta, care s-a autosuspendat din functie la revenirea din Turcia, fiind inculpat in dosarul Sova. Dragnea si-a castigat influenta in PSD in perioada de glorie a USL, cand a sustinut proiectul Victor Ponta. Aceasta a fost presedinte executiv al PSD, secretar general al partidului, prefect al judetului Teleorman si timp de 12 ani presedinte al CJ Teleorman. Cea mai mare problema este condamnarea sa in prima instanta in dosarul Referendumul, la un an de inchisoare cu suspendare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )