Libnet.ro
UNICEF

15:15

Stelian Tanase vrea, din nou, mai multi bani pentru TVR.

România Liberă România Liberă,
Stelian Tanase vrea, din nou, mai multi bani pentru TVR.

Directorul general interimar al TVR, Stelian Tanase, a declarat pentru Mediafax, ca TVR este in pericol sa intre in incapacitate de plata chiar in acest an si ca salvarea televiziunii este in mainile Guvernului si ale liderilor politici. Televiziunea publica este in pericol. Nefiind in acest an pe agenda celor care decid, a politicienilor importanti care sunt confiscati de doua campanii electorale, situatia televiziunii s-ar putea sa nu fie rezolvata, ba dimpotriva sa se agraveze, spune . continuă pe România Liberă

Romanii din diaspora cer mai multi bani pentru comunitati.

Romanii din diaspora ii cer ministrului pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, intr-o scrisoare deschisa, sa aloce mai multe fonduri pentru asociatii, biserici si presa romaneasca. Citeste si: FADERE vrea sa dea in judecata statul francez, daca expulzeaza romii nejustificat Totodata, in scrisoarea deschisa, romanii din afara granitelor cer autoritatilor sa reduca taxele consulare, sa inlesneasca procesul de vot pentru romani, sa infiinteze un telefon verde si sa se implice in .

Liiceanu: Am fost invitat la TVR pentru o emisiune despre cazul Plesu-Antena 3, dar Stelian Tanase a spus ca e o aiureala. Stelian Tanase: Ce a spus nu e exact, emisiunea se va face

Scriitorul Gabriel Liiceanu a spus marti seara, in emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV, ca saptamana trecuta a primit o invitatie la o emisiune ce urma sa aiba loc la TVR despre cazul Andrei Plesu-Antena 3, dar emisiunea nu s-a mai tinut, in conditiile in care seful Televiziunii publice, Stelian Tanase, ar fi spus ca e aiureala. Liiceanu a precizat ca Tanase a revenit, ulterior, afirmand ca emisiunea urma sa aiba loc luni: azi e marti, nu s-a intamplat nimic. Contactat de HotNews. ro, Stelian Tanase a spus ca ceea ce a spus Liiceanu nu e exact si ca emisiunea va avea loc.

Stelian Tanase: TVR intra in incapacitate de plata, daca nu primeste sprijin politic.

Directorul general interimar al TVR, Stelian Tanase, a declarat pentru Mediafax, ca TVR este in pericol sa intre in incapacitate de plata chiar in acest an si ca salvarea televiziunii este in mainile Guvernului si ale liderilor politici. Televiziunea publica este in pericol. Nefiind in acest an pe agenda celor care decid, a politicienilor importanti care sunt confiscati de doua campanii electorale, situatia televiziunii s-ar putea sa nu fie rezolvata, ba dimpotriva sa se agraveze, spune .

Ponta: Ma voi intalni cu Stelian Tanase, situatia financiara a TVR este extrem de grava

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca urmeaza sa aiba o intalnire cu directorul general interimar al TVR Stelian Tanase pentru a discuta despre situatia financiara extrem de grava a Televiziunii Romane.

Victor Ponta: Ma voi intalni cu Stelian Tanase, situatia financiara a TVR este extrem de grava

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca urmeaza sa aiba o intalnire cu directorul general interimar al TVR Stelian Tanase pentru a discuta despre situatia financiara extrem de grava a Televiziunii Romane.

Mai multi militari israelieni raniti la granita cu Siria

Mai multi soldati israelieni au fost raniti intr-o explozie in apropiere de frontiera cu Siria, scrie Mediafax. Explozia a avut loc in apropiere de Majdal Shams, in apropiere de linia de demarcatie a.

Somnul educatiei. Tarii, cat mai multi `tampiti`.

Despre raul adanc din educatie, care s-a perpetuat din perioada comunista, s-a tot vorbit in ultimii 24 de ani, s-au dat solutii, s-au facut si cateva incercari timide, totul insa fara niciun rezultat. Marele si cam singurul proiect de tara pe care reusim sa-l ducem neabatut la indeplinire ar suna cam asa: tarii, cat mai multi tampiti. Ca sa citez din clasicii mediocratiei. Productia la hectar de tampiti inregistreaza noi si noi succese, o .

Piata auto europeana revine in forta. Dacia, din nou pe primul loc in topul vanzarilor

Vanzarile de autoturisme noi din UE au urcat cu 8% in luna februarie, datorita imbunatatirii situatiei economice si preturilor mai reduse practicate de unii producatori, Dacia inregistrand din nou cea mai puternica crestere in topul marcilor.

Ponta, social-democratilor: Ramaneti in relatii bune cu liberalii, dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, luni, membrilor BPN al PSD, sa ramana in relatii bune cu liberalii pentru ca dupa alegerile europarlamentare vor fi din nou impreuna. Va rog pe toti.

Ponta, catre social-democrati: Ramaneti in relatii bune cu liberalii, dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, luni, membrilor BPN al PSD, sa ramana in relatii bune cu liberalii pentru ca dupa alegerile europarlamentare vor fi din nou impreuna. Va rog pe toti.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )