Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stelistii la antrenamentul oficial pentru finala Cupei

Online Sport Online Sport,
Stelistii la antrenamentul oficial pentru finala Cupei

Jucatorii echipei Steaua s-au prezentat joi dimineata la Arena Nationala pentru antrenamentul oficial dinaintea finalei Cupei Romaniei cu Astra Giurgiu. continuă pe Online Sport

Ultimele 1000 de bilete scoase la vanzare pentru finala Cupei

Federatia Romana de Fotbal va scoate la vanzare joi ultimele bilete pentru finala Cupei Romaniei dintre Steaua si Astra Giurgiu.

UPDATE. 600 de jandarmi si peste 330 de politisti, in dispozitiv, pentru finala Cupei Romaniei

Peste 330 de politisti vor actiona, vineri, 23 mai, pentru asigurarea masurilor de ordine la finala Cupei Romaniei-Timisoreana, care se va juca la ora 21. 00, pe Arena Nationala.

Bucuresti. Peste 330 de politisti, in dispozitiv, pentru finala Cupei Romaniei

Peste 330 de politisti vor actiona, vineri, 23 mai, pentru asigurarea masurilor de ordine la finala Cupei Romaniei-Timisoreana, care se va juca la ora 21. 00, pe Arena Nationala.

Ultimele 1.500 de bilete la finala Cupei Romaniei vor fi disponibile vineri. De unde au reaparut tichetele

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca va scoate la vanzare, la casele de bilete, circa 1. 500 de tichete pentru finala Cupei Romaniei.

Isaila: Vom da totul pentru castigarea Cupei Romaniei

Daniel Isaila, antrenorul echipei Astra Giurgiu, spune ca jucatorii sai sunt pregatiti sa infrunte Steaua in finala Cupei Romaniei si ca asteapta primul trofeu din istoria clubului.

Finala Cupei Romaniei: Asul lui Isaila in finala Astra - Steaua

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isaila l-a menajat pe Budescu in ultimul timp pentru a-l folosi in finala Cupei Romaniei, cand echipa sa va juca impotriva campioanei, Steaua Bucuresti. Isaila afacut cateva repetitii pentru Cupa, in partida de luni seara, din ultima etapa a Ligii I, cu FC Vaslui.

Peste 330 de politisti mobilizati pentru masurile de ordine la finala Cupei Romaniei

Peste 330 de politisti vor asigura ordinea la finala Cupei Romaniei -Timisoreana, meci programat vineri, de la ora 21. 00 pe Arena Nationala. Fortele de ordine vor actiona pentru mentinerea ordinii publice.

Peste 330 de oameni ai legii vor fi mobilizati pentru masurile de ordine la finala Cupei Romaniei

Politia Capitalei a mobilizat peste 330 de politisti pentru asigurarea masurilor de ordine la finala Cupei Romaniei-Timisoreana, meci programat vineri, de la ora 21. 00, pe Arena Nationala.

Premiera in finala Cupei Romaniei: Partida va fi condusa de sapte arbitri

Comisia Centrala a Arbitrilor a delegat 7 arbitri pentru finala CupeiRomaniei, urmand ca la centru sa fie desemnat Ovidiu Hategan. Acesta va fi ajutat de asistentii Octavian Sovre si Miklos Nagy si de asi.

Finala Cupei Romaniei: cinci arbitri pe teren, cu Hategan central!

Finala Cupei Romaniei - Timisoreana, disputata vineri, intre Steaua si Astra, va fi condusa de nu mai putin de 5 arbitri, cu Ovidiu Hategan la centrul terenului. Brigada va mai contine alti doi arbitri suplimentari, numarul total al acestora ridicandu-se la 7.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )