Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stenograme din sedinta CEx a PSD. SURSE: Lui Mihai Tudose i s-a reprosat prietenia cu Florian Coldea (VIDEO)

B1 B1,
Stenograme din sedinta CEx a PSD. SURSE: Lui Mihai Tudose i s-a reprosat prietenia cu Florian Coldea (VIDEO)

Nervii sunt intinsi la maximum in sedinta Comitetului Executiv al PSD, unde se decide soarta Guvernului si a partidului. Confruntarea se da intre cele doua tabere formate in PSD, cea care i. continuă pe B1

VIDEO Petre Daea, inainte de sedinta CEx a PSD, intrebat daca ar trebui sa isi dea demisia premierul: Ce frumos ninge! Zapada pe culturi!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a referit la ninsoare si la zapada de pe culturi atunci cand a intrat in sediul PSD pentru a participa la sedinta CEx. Ia uite ce frumos ninge, zapada pe culturi! le-a spus el jurnalistilor.

O noua sedinta CEx al PSD, pentru propunerea noului premier, programata marti la ora 11:00

Presedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anuntat, luni seara, ca o noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD pentru a nominaliza noua propunere de premier este programata marti la ora 11:00.

CEx PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvern, Tudose anunta ca demisioneaza

ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Tudose a demisionat: PSD, o noua sedinta CEx, marti, pentru nominalizarea unui nou premier

La sase luni si jumatate de la caderea cabinetului Grindeanu, Romania este din noua fara Guvern. Mihai Tudose si-a prezentat demisia luni seara dupa ce in sedinta CEx a PSD s-a votat retragerea sp.

Mihai Tudose, primele declaratii dupa ce si-a dat demisia: Plec cu fruntea sus. Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile(VIDEO)

Mihai Tudose a declarat luni seara la iesirea din sedinta CEx a PSD ca pleaca cu fruntea susu de la conducerea Guvernului. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul. Partidul a.

Liviu Dragnea, intrebat cum va vota in sedinta CEx: Ca de obicei, cu partidul

Liviu Dragnea a declarat, luni, la sosirea la sedinta CEX al PSD, care are loc la sediul central al partidului, ca Eu vreau sa va spun doare atat, ca in toata perioada asta n-am iesit in nicio aparitie publica, doar am urmarit scrisori, am urmarit aparitii publice. Intrebat de jurnalisti cum va vota in sedinta CEx, Dragnea a raspuns Ca de obicei, cu partidul.

VIDEO Liviu Dragnea, intrebat cum va vota in sedinta CEx: Ca de obicei, cu partidul

Liviu Dragnea a declarat, luni, la sosirea la sedinta CEX al PSD, care are loc la sediul central al partidului, ca Eu vreau sa va spun doare atat, ca in toata perioada asta n-am iesit in nicio aparitie publica, doar am urmarit scrisori, am urmarit aparitii publice. Intrebat de jurnalisti cum va vota in sedinta CEx, Dragnea a raspuns Ca de obicei, cu partidul.

Cine sunt cei 8 membri PSD care au sustinut guvernul Tudose in sedinta CEx - surse

Demisia premierului Mihai Tudose a fost supusa luni seara votului in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a primit doar patru voturi impotriva si patru abtineri, fata de 60 de voturi pentru. Vezi in text cine sunt cei care au sustinut cel de-al doilea premier al PSD.

Surse: Premierul Mihai Tudose se intalneste in aceasta seara cu sustinatorii sai din PSD inaintea sedintei CEx

Premierul Mihai Tudose se intalneste, duminica, cu membrii PSD care il sustin in disputa cu liderul social-democrat, Liviu Dragnea, inaintea sedintei Comitetului Executiv, au declarat surse politice pentru Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )