Libnet.ro
UNICEF

14:31

Stephen Baldwin risca sa stea patru ani dupa gratii

Antena3 Antena3,
Stephen Baldwin risca sa stea patru ani dupa gratii

Probleme cu legea pentru Stephen Baldwin. Actorul a fost arestat joi, in New York, fiind acuzat ca nu. continuă pe Antena3

Rata somajului din Statele Unite, cea mai mica din ultimii patru ani

Rata somajului din Statele Unite a scazut cu 0,2 puncte la 7,7%, in luna noiembrie, si a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, relateaza sursele de presa.

Rata somajului din Statele Unite a ajuns la minimul ultimilor patru ani

Rata somajului din Statele Unite a scazut cu 0,2 puncte la 7,7% in luna noiembrie, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, iar numarul de noi locuri de munca a depasit estimarile, informeaza Mediafax. in.

Economia zonei euro - in a doua recesiune din ultimii patru ani

Economia zonei euro a intrat in recesiune in trimestrul al treilea din 2012, pentru a doua oara in ultimii patru ani, din cauza incetinirii schimburilor comerciale si a declinului cheltuielilor guvernamentale din regiune, conform celei de-a doua estimari publicate ieri de Oficiul de statistica al UE Eurostat).

Sandu Geamanu, condamnat la patru ani de inchisoare pentru furtul limuzinei lui Gigi Becali

Alexandru Ilie, zis Sandu Geamanu, a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru tainuire in trei cazuri de furturi de masini, printre care si cea a lui Gigi Becali. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este.

Generalul Stanculescu va ramane dupa gratii pe perioada sarbatorilor

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul evenimentelor din 1989 de la Timisoara, va ramane in inchisoare in perioada sarbatorilor. Tribunalul Ilfov a respins v.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )